Απάντηση της Δ/ντριας του 2ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Αλίαρτου σε δημοσίευμα για τις τουαλέτες

Κοινοποίηση στα Social Media

Σε απάντηση του κακόβουλου δημοσιεύματος που δεν ξέρω ποια συμφέροντα εξυπηρετεί, οφείλω να σας ενημερώσω, ως νέα Δ/ντρια, ότι προείχε η θέρμανση των μικρών παιδιών.

Ενημερώνω λοιπόν ότι αλλάχτηκε ο λέβητας και το δοχείο διαστολής τα οποία βρίσκονταν σε άθλια κατάσταση.

Οι τουαλέτες απολυμάνθηκαν και καθημερινά καθαρίζονται με σχολαστικότητα. Το καλοκαίρι στόχος μας είναι να ανακαινιστούν οι τουαλέτες. Φυσικά αυτό είναι απαραίτητο και θα γίνει. Τα σχόλια περί πλαστικοποιήσεων και οι ειρωνείες δε βοηθούν κανένα. Καλύτερα ό,τι έχετε να πείτε να το λέτε ευθέως.  Οι παιδότοποι είναι απαραίτητοι.

Οι σχέσεις μου τόσο με τους γονείς όσο και με το Δήμαρχο και τουςΑντιδημάρχους είναι άριστη. Η τοπική κοινωνία στήριξε τον ενθουσιασμό μου για δουλειά και τους ευχαριστώ!!! Αυτό ίσως ενοχλεί κάποιους αλλά θα συνηθίσουν.

ΟΛΟΙ «στάθηκαν», όσο και όπως μπορούσε ο καθένας, στο ΣΧΟΛΕΙΟ μας.Κανείς δεν παίζει με την υγεία των μικρών παιδιών και πόσο μάλλον εγώ που εμπράκτως έχω δείξει, τόσα χρόνια, την αγάπη μου στα παιδιά .

ΟΣΟΙ γράφουν τέτοια άρθρα καλό θα ήταν να τα υπογράφουν. Αλλά δυστυχώς σε αυτή τη χώρα έχουμε μάθει να κατακρίνουμε αλλά να αποποιούμαστε των ευθυνών μας. ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ!!! 

Αφήστε το Σχολείο όλων μας να πάει μπροστά.

ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

 

ΚΙΤΣΟΥ Λ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ