Αντίθετος στις μεθοδεύσεις για τα βαρέα και ανθυγιεινά ο σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς

Κοινοποίηση στα Social Media

Με διαρροή στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, στις  7 Οκτωβρίου 2015, η οποία ευχόμαστε να μην επιβεβαιωθεί τελικά , «προαναγγέλθηκε» η κατάργηση των Βαρέων και Ανθυγιεινών και προφανώς και του αντίστοιχου επιδόματος για τους εργαζόμενους στις Υπηρεσίες Καθαριότητας των Δήμων.

Δεν είναι δυνατόν κάποιοι  να σχεδιάζουν να τους συνταξιοδοτήσουν στα 67 έτη όταν πολλοί από αυτούς αδυνατούν να φτάσουν ακόμα και το 60ό έτος της ηλικίας !!!

Προειδοποιούμε όσους εμπνεύστηκαν, εισηγήθηκαν, πρότειναν ή επεξεργάζονται τέτοια ενδεχόμενα ότι οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες καθαριότητας των Δήμων ,που  εργάζονται σκληρά και κάτω από δύσκολες συνθήκες , και εντάχθηκαν στην κατηγορία των Βαρέων και Ανθυγιεινών επαγγελμάτων με τη διάταξη του Ν.3660/2008( που ήταν αποτέλεσμα   σκληρών πολυετών αγώνων για τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση )  , όσο και όλοι οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α. δεν θα μείνουν αδρανείς.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. επαρχίας Λιβαδειάς δηλώνει κάθετα αντίθετος σε τέτοιου είδους μεθοδεύσεις και καλεί τα μέλη του σε επαγρύπνηση. Ταυτόχρονα δηλώνει τη συμμετοχή και την συμπαράστασή του στην  εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ που αποφάσισε να πραγματοποιήσει προειδοποιητική μηχανοκίνητη παράσταση διαμαρτυρίας με τα πληρώματα τους την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015 στις 11:00 το πρωί έξω από το Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29-Αθήνα).

ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ             ΒΑΡΕΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ