Αλληλεγγύη από Γερμανούς συνδικαλιστές που επισκέφθηκαν το Ε.Κ. Λιβαδειάς

Κοινοποίηση στα Social Media

Για τέταρτη συνεχή χρονιά Γερμανοί συνδικαλιστές, ακτιβιστές, αντιφασίστες  επισκέφτηκαν το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς και το Σωματείο “΄Ενωση” των Εργαζομένων στην Εταιρεία Αλουμίνιο της Ελλάδος.

Η αντιπροσωπία των Γερμανών παρουσίασε την κατάσταση που επκρατεί τη Γερμανία και την δυσμενή κατάσταση που επικρατεί και εκεί για τους εργαζόμενους ενώ παράλληλα ενημερώθηκε από τους εκπροσώπους του Ε.Κ. για τα όσα συμβαίνουν το τελευταία διάστημα στην Ελλάδα και τα “νέα βάρη που έπεσαν από τη νέα κυβέρνηση για ακόμα μια φορά στις πλάτες του λαού”.

Ακόμα οι Γερμανοί συνδικαλιστές ενημερώθηκαν για τις δράσεις που αναπτύσσει το Εργατικό Κέντρο προσφέροντας βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη και από την πλευρά τους δήλωσαν  “την αλληλεγγύη απέναντι στις αντιλαϊκές, αντικοινωνικές πολιτικές που εφαρμόζονται στην Ελλάδα τα τελευταία 5 χρόνια και συνεχίζουν να εφαρμόζονται από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ”.

Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς με ανακοίνωσή του ευχάριστε θερμά “τους Γερμανούς συναδέλφους για την αλληλεγγύη τους, γιατί  η μόνη ελπίδα που υπάρχει για την ανατροπή αυτής της νεοφιλελεύθερης πολιτικής είναι οι κοινοί αγώνες και η αλληλεγγύη των λαών” ενώ ο πρόεδρος Γιάννης Σταθάς κάλεσε τον λαό σε επαγρύπνηση υπογραμμίζοντας οτι “ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική ανατροπή”.