Τώρα ξεκίνησε το μέλλον, τονίζει ο Πρόεδρος της Σ.Ε. ΑΝΕΛ Λιβαδειάς Γ. Ιωάννου

Κοινοποίηση στα Social Media

“Το μέλλον για την χώρα μας  μόλις ξεκίνησε . Άς το κρατήσουμε στα χέρια μας ,μακριά από όσους το υπονόμευσαν κατά το παρελθόν”, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής ΑΝ.ΕΛ. Λιβαδειάς Γιάννης Ιωάννου ενώ παράλληλα ευχαριστεί “όλους όσους συνέβαλαν στο ,θετικό για το κίνημά μας και την πατρίδα μας ,εκλογικό αποτέλεσμα της 20ης Σεπτεμβρίου 2015”.

Ο κ. Ιωάννου ευχαριστεί τους πολίτες της Βοιωτίας  που τίμησαν με την ψήφο τους το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων “αψηφώντας την χειραγώγηση που επιχειρήθηκε με χαλκευμένες δημοσκοπήσεις, που είχαν ως στόχο, αρχικώς την απογοήτευση των ψηφοφόρων των ΑΝΕΛ και τελικώς την αποτροπή σχηματισμού προοδευτικής κυβερνήσεως”.

Παράλληλα ευχαριστεί τους υποψήφιους Βουλευτές Βοιωτίας “οι οποίοι με πάθος όργωσαν την Βοιωτία, ιδίοις εξόδοις, για να πείσουν για το αναγκαίο καλό”, τα μέλη των συντονιστικών επιτροπών Λιβαδειάς και Θήβας που “είναι η ψυχή του  κινήματος”, τους παλαιούς πολιτευτές των ΑΝΕΛ που “συμπαρατάχθηκαν και συμπαραστάθηκαν στον κοινό αγώνα” αλλά και “Κάποιους φίλους με τους οποίους πορευτήκαμε μαζί από την άνοιξη του ’12 ,στήριξαν την κοινή προσπάθεια όλων μας, αλλά εδώ και λίγο καιρό αισθάνονται πικραμένοι” ελπίζοντας σε “πολιτική μας συμπόρευση στο μέλλον”.