Κωνσταντοπούλου: Θα είμαστε στους αγώνες, θα έρθει ξανά ο λαός στην εξουσία

Κοινοποίηση στα Social Media

«Είμαστε περήφανοι που δώσαμε μάχη ενάντια στις εξουσίες, καθαρή. Είμαστε ήσυχοι με τη συνείδησή μας και θα είμαστε πρώτοι στους αγώνες. Θα έρθει ξανά ο λαός στην εξουσία» δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα και τη μη εκλογή βουλευτών από τη Λαϊκή Ενότητα.

Όπως είπε, «η Βουλή που αναδεικνύεται δεν αντιπροσωπεύει πάνω από το 50% των πολιτών. Η αποχή δεν έχει κοινοβουλευτική αποτύπωση, δυστυχώς. Όπως δεν θα έχει φωνή στη Βουλή το 6% των πολιτών που ψήφισαν κόμματα που δεν μπαίνουν στη Βουλή».

«Είναι νίκη εκείνων που ήθελαν να θέσουν στο περιθώριο την κοινωνία» είπε, και πρόσθεσε ότι θα συνεχιστούν οι προσπάθειες ώστε «ο λαός να ξαναέρθει στο επίκεντρο».

 

Λαφαζάνης: Από αύριο μνημονιακός Αρμαγεδδών

«Θα ανασυγκροτηθούμε και θα περάσουμε στην αντεπίθεση» δήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων, τα οποία άφησαν εκτός βουλής τη Λαϊκή Ενότητα. «Χάσαμε τη μάχη αλλά όχι τον πόλεμο, είπε, και προειδοποίησε ότι με τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ «από αύριο περιμένει την Ελλάδα μνημονιακός Αρμαγεδδών».

Ο κ. Λαφαζάνης ευχαρίστησε τους πολίτες που τίμησαν το κόμμα με τις ψήφους τους, καθώς και τα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας που πολέμησαν παρά τα «χτυπήματα κάτω από τη μέση».

Ξεκαθάρισε επίσης ότι η Λαϊκή Ενότητα «θα είναι και αύριο εδώ».

Μετά τον κ. Λαφαζάνη το λόγο πήρε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία τόνισε ότι η νέα Βουλή «δεν αντιπροσωπεύει πάνω από το 50% των πολιτών».

«Είναι νίκη εκείνων που ήθελαν να θέσουν στο περιθώριο την κοινωνία» είπε, και πρόσθεσε ότι θα συνεχιστούν οι προσπάθειες ώστε «ο λαός να ξαναέρθει στο επίκεντρο».

www.in.gr