Κλ. Περγαντάς: Αναγκαία η συνεργασία για να βγει η χώρα από το πρόγραμμα και να δημιουργηθούν συνθήκες ανάπτυξης

Κοινοποίηση στα Social Media

Τα προβλήματα της μικρομεσαίας επιχείρησης και το μέλλον του νομού κυριάρχησαν στην συνάντηση του υποψήφιου βουλευτή Βοιωτίας με την Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) Κλέαρχου Περγαντά με τον Πρόεδρο του Επιμελητήριου Βοιωτίας Παναγιώτη Αγνιάδη.

“Το ΕΠΒ είναι βασικός εταίρος κάθε αναπτυξιακής προσπάθειας στη Βοιωτία. Με τον πρόεδρο τον Π. Αγνιάδη και το Δ.Σ. κάνουμε κοινούς αγώνες εδώ και πάρα πολλά χρόνια με στόχο η Βοιωτία να γίνει καλύτερη, να υπάρξουν προϋποθέσεις ανάπτυξης και να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας.”, δήλωσε ο κ. Περγαντάς και συμπλήρωσε: “Με τον Π. Αγνιάδη συνεργαστήκαμε αρμονικά και το προηγούμενο διάστημα στο Περιφερειακό Συμβούλιο, αύτη τη στιγμή η Ελληνική κοινωνία και η Βοιωτία έχουν πιεστεί και έχουν χαθεί θέσεις εργασίας. Είναι αναγκαίο τη Δευτέρα αμέσως μετά τις εκλογές η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει να εργαστεί με συνέπεια και συνεργασίες έτσι ώστε να τελειώσει το συντομότερο δυνατό το πρόγραμμα στο οποίο έχει μπει η χώρα για να αντιμετωπίσουμε την ανεργία και να δημιουργηθούν συνθήκες για ανάπτυξη ειδικά εδώ στη Βοιωτία που έχει όλες τις προϋποθέσεις”.

Ο κ. Περγαντάς ευχαρίστησε τον κ. Αγνιάδη για την μέχρι τώρα άψογη συνεργασία τους και δεσμεύτηκε πως αν εκλεγεί Βουλευτής Βοιωτίας από την Δευτέρα θα ξεκινήσει μια νέα περίοδος εποικοδομητικής συνεργασίας με όλους τους φορείς του νομού.

Από την πλευρά του ο Π. Αγνιάδης αφού καλωσόρισε τον Κλ. Περγαντά για τον οποίο τόνισε οτι είναι γνώστης των ζητημάτων της Βοιωτίας και της Στερεάς Ελλάδας και του ανέπτυξε  τα θέματα και τα προβλήματα της επιχειρηματικής κοινότητας και κυρίως της μικρομεσαίας επιχείρησης του ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εκλογές και υπογράμμισε: “Πιστεύουμε οτι από την Δευτέρα θα κυριαρχήσει η ενότητα και ο κ. Περγαντάς θα είναι μπροστάρης και θα βοηθήσει το νομό μας. Πιστεύουμε οτι η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει θα βοηθήσει τη χώρα και τη μικρομεσαία επιχείρηση. Γνωρίζουμε οτι η κατάσταση δεν θα είναι εύκολη αν όμως εργαστούμε με ενότητα θα μπορέσουμε να φύγουμε από τα δεινά που έχουν φέρει τα μνημόνια”.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από το STAR Κεντρικής Ελλάδας