Γ. Καράμπελας: Στους στόχους του Ποταμιού η ενίσχυση της Αυτοδιοίκησης (video)

Κοινοποίηση στα Social Media

Για τις θέσεις το Ποταμιού που αφορούν στην ενίσχυση της αυτοδιοίκησης έκανε λόγο ο πρώην βουλευτής Βοιωτίας και εκ νέου υποψήφιος και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Γιάννης Καράμπελας με αφορμή την συνάντηση που είχαν ο ίδιος και ο συνυποψήφιός του Μάνθος Γκώνιας με την Δήμαρχο Λεβαδέων Γιώτα Πούλου.

“Η Γ. Πούλου είναι φίλη μου αλλά είμαι και δημότης του Δήμου Λεβαδέων, ενώ η Λιβαδειά έχει και ποτάμι” είπε χαριτολογώντας ο κ. Καράμπελας και πρόσθεσε: “Άκουσα με μεγάλη προσοχή τα προβλήματα από την Δήμαρχο και από την πλευρά μου επεσήμανα οτι ο πολιτικός σχηματισμός στον οποίο συμμετέχω δεν θέλει την αυτοδιοίκηση επαίτη και γι΄ αυτό ο Σταύρος Θεοδωράκης και το Ποτάμι ξεκαθάρισαν τις θέσεις του κόμματος προτείνοντας τα έσοδα από το νέο ΕΝΦΙΑ να πηγαίνουν στους ΟΤΑ ώστε να μπορούν να προγραμματίσουν με συγκεκριμένα έσοδα τις παρεμβάσεις τους αλλά και ο δημότης από την πλευρά του θα βλέπει οτι τα χρήματα θα πιάνουν τόπο θα γίνονται έργα ενώ τώρα πιστεύει πως όλα αυτά που πληρώνει στην κεντρική διοίκηση πέφτουν σε μια μαύρη τρύπα”.

Παράλληλα έδωσε έμφαση στο ξεκαθάρισμα των αρμοδιοτήτων και στη συνδρομή προς την αυτοδιοίκηση ώστε να μπορεί να σταθεί στο πλευρό των δημοτών ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Δήμαρχο που “μπορεί να κρατά χαμηλό προφίλ αλλά παράγει σημαντικό κοινωνικό έργο, και όπως και η εκκλησία βοηθούν καθημερινά συμπολίτες που έχουν ανάγκη”.

Ο κ. Γκώνιας από την πλευρά του τόνισε μεταξύ άλλων οτι αυτή την κρίσιμη περίοδο πρέπει ο καθένας να κάνει αισθητή την δική του παρουσία και υπογράμμισε οτι η μόνη λύση είναι η ομοψυχία, ομόνοια και ένας κοινός σκοπός για ένα καλύτερο αυριο

Η κ. Πούλου αφού καλωσόρισε τους δύο υποψήφιους τον Λιβαδείτη Γ. Καράμπελα με τον οποίο όπως είπε έχουν δώσει μαζί αγώνας για ζητήματα της περιοχής και τον συντοπίτη της Μ. Γκώνια τους ευχήθηκε καλή δύναμη στον αγώνα που δίνουν και έθεσε σε τα προβλήματα του δήμου και της αυτοδιοίκησης τα οποίο θα πρέπει να αντιμετωπισθούν από την επομένη των εκλογών.

Δείτε το ρεπορτάζ από το STAR Κεντρικής Ελλάδας (http://www.lamiastar.gr/)