Κλ. Περγαντάς: Η συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ είναι η θετική έκπληξη των εκλογών. Στόχος η 3η έδρα στη Βοιωτία

Κοινοποίηση στα Social Media

Την “επιστροφή” των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ που “θύμωσαν” και έφυγαν από τη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη, επιχειρεί ο Κλέαρχος Περγαντάς με τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.

Οι νίκες που έχει καταφέρει στο παρελθόν σε επίπεδο νομού Βοιωτίας και περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας διακρίνονται από το στοιχείο της συσπείρωσης των παραδοσιακών ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ και από τη διεισδυτικότητά του σε άλλους πολιτικούς χώρους.

Η εμπειρία αυτών των αναμετρήσεων και η γνώση των προβλημάτων του νομού σε όλους τους τομείς, σε συνδυασμό με τις ανοδικές δημοσκοπικές μετρήσεις που φέρνουν το ΠΑΣΟΚ σταθερά να ενισχύει δυνάμεις, καθιστούν σύμφωνα με τον Κλέαρχο Περγαντά εφικτό σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, την κατάκτηση της τρίτης έδρας.

Το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα είναι η θετική έκπληξη αυτών των εκλογών στη Βοιωτία. Είμαστε η χρήσιμη δύναμη στην πιο κρίσιμη περίοδο για τη χώρα. Ζητώ την ψήφο και την εμπιστοσύνη των Βοιωτών πολιτών για να κατακτήσουμε την 3η έδρα”, τόνισε ο Κλέαρχος Περγαντάς σε περιοδεία του σε χωριά της Βοιωτίας.

per2