Ο ΑΙΧΜΕΑΣ πλήρωσε τον Αύγουστο τα σιτηρά

Κοινοποίηση στα Social Media

Πληρώθηκαν οι παραγωγοί της ευρύτερης περιοχής Λιβαδειάς που εμπιστεύτηκαν τη συγκέντρωση και τη διαχείριση των σιτηρών τους στον Αγροτικό συνεταιρισμό ΑΙΧΜΕΑ, με μία από τις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Ο Α.Σ. ΑΙΧΜΕΑΣ συγκέντρωσε στις αποθήκες του σιτηρά για λογαριασμό των παραγώγων και χωρίς καθυστερήσεις και εμπλοκές, την ενδεδειγμένη στιγμή και προς το συμφέρον του συναδέλφου παραγωγού-αγρότη, ο αγροτικός συνεταιρισμός πλήρωσε στις 3 Αυγούστου τους ενδιαφερόμενους στην τιμή των  0,27 λεπτών το κιλό.
Παράλληλα ενημερώνουμε τους παραγωγούς μας ότι έχουμε ήδη δημιουργήσει συμβολαιακή καλλιέργεια για τα ενεργειακά φυτά Ηλίανθο και Σόγια.
Σε συνεργασία  με την εταιρεία AGROINVEST ΑΕΒΕ, συνάψαμε  συμβάσεις με τιμές 0,35/ λεπτά το κιλό, για τον Ηλίανθο  και  0,38/λεπτά το κιλά για τη Σόγια, και οι πρώτες παραγωγές  ήδη πληρωθήκαν.
Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΑΣ ΑΙΧΜΕΑΣ θα συνεχίσουν αταλάντευτα να εργάζονται προς το συμφέρον των παραγωγών-αγροτών της περιοχής και να  παρέχουν στο μέγιστο βαθμό τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, με στόχο τη διαφύλαξη και την ενίσχυση τους εισοδήματός τους.
Αγροτικός Συνεταιρισμός ΑΙΧΜΕΑ