Κλ. Περγαντάς: Το ΠΑΣΟΚ θα αναδειχθεί τρίτη δύναμη με έδρα και στη Βοιωτία

Κοινοποίηση στα Social Media

Ο υποψήφιος Βουλευτής Βοιωτίας με τη Δημοκρατική συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) Κλέαρχος Περγαντάς, πρώην Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας αναφερόμενος στο debate των πολιτικών αρχηγών επεσήμανε οτι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη λέγοντας μεταξύ άλλων πως “ήταν σοβαρή, με πρόταση, άποψη και επιχειρήματα”.

Σύμφωνα με τον κ. Περγαντά το προηγούμενο διάστημα και κυρίως τους 7 τελευταίους μήνες της διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ έχει πλέον γίνει σαφές σε όλους οτι “το ΠΑΣΟΚ είναι ο πόλος εκείνος που μπορεί να σταθεροποιήσει το πολιτικό σύστημα αμέσως μετά τις εκλογές”.

Ο Κλ. Περγαντάς εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα των εκλογών λέγοντας οτι “το ΠΑΣΟΚ “με σοβαρότητα και συγκριμένες θέσεις θα αναδειχθεί τρίτη δύναμη με καθοριστικό ρόλο στον σχηματισμό κυβέρνησης” ενώ όπως είπε θετικό αναμένεται και το αποτέλεσμα στο νομό με το ΠΑΣΟΚ να παίρνει την μια από τις τρείς έδρες που θα καταλάβουν τα τρία πρώτα κόμματα στη Βοιωτία.

“Η δυναμική που αναπτύσσει το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ ση Βοιωτία γίνεται αισθητή καθημερινά. Ο κόσμος μας έχει αγκαλιάσει, ο κόσμος επιστέφει στο ΠΑΣΟΚ και το γεγονός αυτό θα μας δώσει την τρίτη έδρα στη Βοιωτία”, συμπλήρωσε ο κ. Περγαντάς.