Κατερίνα Παπαβασιλείου: ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Κοινοποίηση στα Social Media

Στους τελευταίους μήνες ,μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου ,που ο ελληνικός λαός έδωσε την εντολή για την συγκυβέρνηση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με τον ΣΥΡΙΖΑ ,έχουν γίνει πολλά.

Εφαρμόσαμε την εντολή που είχαμε από τον ελληνικό λαό,δηλαδή της σύγκρουσης με τους δανειστές και τους δώσαμε να καταλάβουν, πως η εποχή που τα νομοσχέδια έρχονταν με e/mail έχει τελειώσει.

Συγκρουστήκαμε δυνατά ,τόσο με με το εσωτερικό κατεστημένο, όσο και με τους δανειστές,φύγαμε από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων,προσφύγαμε σε δημοψήφισμα με κλειστές τράπεζες μετά τη ρήξη με τους δανειστές,αναζητήσαμε συμμαχίες σε Δύση και Ανατολή ,δεν πληρώσαμε τις δανειακές μας υποχρεώσεις στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα,ερευνήσαμε κάθε δυνατότητα που υπήρχε για άλλο δρόμο και βρεθήκαμε μπροστά στο δίλημμα της συμφωνίας χρηματοδότησης και παραμονής στην Ευρώπη και την Ευρωζώνη ή την άτακτη χρεωκοπία.

Επιλέξαμε την παραμονή της χώρας μας στην Ευρώπη και την Ευρωζώνη και όχι την άμεση χρεωκοπία .

Καταφέραμε να αποκαλύψουμε το πραγματικό πρόσωπο της Ευρώπης και να ξεσκεπάσουμε τους Γερμανούς  και δανειστές που προσπαθούσαν να βγάλουν την Ελλάδα από την Ένωση.

Συμφωνήσαμε σε Ευρωπαϊκό Δίκαιο και όχι σε Αγγλικό Δίκαιο που υπέγραψαν  στα άλλα δύο μνημόνια ,η συγκυβέρνηση Ν.Δ-Π.Α.ΣΟ.Κ, δεν εκχωρήσαμε την εθνική μας κυριαρχία.

Διευθετήθηκε το σημαντικότερο ζήτημα του χρέους, το οποίο θα ξεκινήσει η διαδικασία επίλυσης του από τον Οκτώβριο ,το χρέος που μας διαλαλούσε το παλιό κατεστημένο ότι ήταν βιώσιμο και ότι θα βγαίναμε στις αγορές.

Για εμάς ,τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,το να ρίξουμε την κυβέρνηση για να εμφανιστούμε ως επαναστάτες, εκ του ασφαλούς ,ήταν το πιο εύκολο.Όμως δεν το πράξαμε,μείναμε και παλέψαμε,προτιμήσαμε τη σωτηρία της πατρίδας μας , από τη σωτηρία του κινήματος μας.

Στις 21 Σεπτεμβρίου ξεκινάμε να ξαναχτίσουμε την πατρίδα μας,να χτυπήσουμε τη διαπλοκή ,την φοροδιαφυγή,να ξανανοίξουμε δουλειές ,να ξεκινήσει η παραγωγή για να μειώσουμε την ανεργία,να επιμηκύνουμε και να κουρέψουμε το χρέος.

Από την 21η Σεπτεμβρίου αρχίζει μια νέα περίοδος,που θα ξαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων.

Πιστεύω πως ο Ελληνικός λαός έχει πια καταλάβει και δεν θα γυρίσει πίσω ,στο παλιό κατεστημένο ,που μας χρέωσε και μας έστειλε στο τέλος τον λογαριασμό.

 Πιστεύω πως ο Ελληνικός λαός είναι ώριμος και μας εμπιστεύεται, πιστεύω πως θα δυναμώσει τη φωνή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,για τη σταθερότητα της κυβέρνησης,για την εθνική ασφάλεια,για τη στήριξη των σχέσεων εκκλησίας-πολιτείας,για την αποκάλυψη της διαφθοράς.

Φίλες και φίλοι με την επιστολή μου αυτή, σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου ,στο νομό Βοιωτίας στις εκλογές του Σεπτεμβρίου2015, για δεύτερη φορά, με το ψηφοδέλτιο του κινήματος ,που πίστεψα,πιστεύω και εμπιστεύομαι .

 

                                                                                                ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

                                                                                      ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ