Κωνσταντοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολιτική απάτη

Κοινοποίηση στα Social Media

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας για πολιτική απάτη

Με συνέντευξή της στον focus fm κατά την επίσκεψή της στη ΔΕΘ, η υποψήφια με τη Λαϊκή Ενότητα, Ζωή Κωνσταντοπούλου, επιτέθηκε ευθέως στον Αλέξη Τσίπρα αναφέροντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύθηκε από τον πρόεδρό του και πλέον αποτελεί πολιτική απάτη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει πια. Τον ΣΥΡΙΖΑ τον διέλυσε ο πρόεδρος του και ένα πρόθυμο επιτελείο. Αυτό είναι κάτι, που μου προκαλεί θλίψη. Η ταμπέλα ΣΥΡΙΖΑ, στην ομάδα του Μαξίμου, που κατεβαίνει στις εκλογές, είναι μια πολιτική απάτη». Επικεντρώνοντας τα πυρά της στον πρώην πρωθυπουργό, συνέχισε: «Είναι προσβλητικό και αναντίστοιχο της δικής του ευθύνης να πει την αλήθεια. Κάποιοι ονειρεύονται να παραστήσουν το νέο, ταυτιζόμενοι με το παλιό».

Ακόμη, η κ. Κωνσταντοπούλου, επεσήμανε ότι οι νέοι είναι απαραίτητοι στην προσπάθεια για ανόρθωση της χώρας: «Έχουμε ανάγκη από περισσότερους ανθρώπους. Δεν είναι ότι περισσεύουμε, δεν φτάνουμε. Ειδικά οι νέοι και οι νέες πρέπει να ανασκουμπωθούν γιατί τους έχουμε ανάγκη σε αυτόν τον αγώνα. Η κοινωνία είπε ένα βροντερό όχι στους εκβιασμούς και στα μνημόνια και ένα βροντερό όχι στα τελεσίγραφα, διεκδικώντας αξιοπρέπεια».

Τέλος, όσον αφορά τους στόχους της Λαϊκής Ενότητας, σημείωσε: «Το στοίχημα για εμάς δεν είναι να μας ακολουθήσει η κοινωνία, το στοίχημα είναι εμείς να ανταποκριθούμε στο πραγματικό κάλεσμα του λαού. Είναι προσβλητικό και αναντίστοιχο της δικής του ευθύνης να πει την αλήθεια. Κάποιοι ονειρεύονται να παραστήσουν το νέο, ταυτιζόμενοι με το παλιό».