Την Πέμπτη το βράδυ στη Θήβα η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Κοινοποίηση στα Social Media

Στο πλαίσιο των δράσεων που αναπτύσσει η ΛΑ.Ε. στη Βοιωτία την Πέμπτη στις 8:30 το βράδυ θα επισκεφθεί την Θήβα η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η κ. Κωνσταντοπούλου η οποία είναι και εκ νέου υποψήφια με τη Λαϊκή Ενότητα στην εκλογική περιφέρεια της Α’ Αθηνών θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Θήβας ενώ θα γίνει και παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Ενότητας για τη Βοιωτία.

“Η Λαϊκή Ενότητα, έχοντας ως αφετηρία το όχι του δημοψηφίσματος και σαν παρακαταθήκη τους αγώνες  στα χρόνια των μνημονίων, συνεχίζει τον αγώνα της ενάντια στο φόβο και τη μοιρολατρία, συνεχίζει μέχρι το όχι να νικήσει”, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα η προγραμματική διακήρυξη της Λαϊκής Ενότητας, οι προγραμματικοί άξονες και οι στόχοι “για τη συγκρότηση ενός μεγάλου πολιτικού και κοινωνικού μετώπου που θα ακυρώσει τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις που έχουν καταστήσει τη χώρα αποικία χρέους”, συζητήθηκαν στην ιδρυτική συνέλευση της “Λαϊκής Ενότητας” Βοιωτίας που πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή πολιτών από διάφορες περιοχές του νομού.

Όπως τονίστηκε στη συνέλευση Λαϊκή Ενότητα αποτελεί “την πολιτική ανάγκη να εκφραστεί ένα μεγάλο δημοκρατικό μέτωπο αξιοπιστίας, συνέπειας και ανιδιοτέλειας, που θα αναστυλώσει τις προδομένες ελπίδες, θα νικήσει το φόβο και τη μοιρολατρία και θα δώσει αέρα νίκης στο μεγάλο, λαϊκό και νεανικό ρεύμα του όχι της 5ης Ιουλίου”.

staskΣυζητήθηκαν επίσης οργανωτικά θέματα και εκλέχθηκε και η Συντονιστική Επιτροπή της Βοιωτίας, η οποία θα έχει και την ευθύνη για τον προγραμματισμό της προεκλογικής εκστρατείας σε όλο το νομό ενώ αποφασίστηκε ομόφωνα η σύνθεση και η σειρά του ψηφοδελτίου με επικεφαλής τον μέχρι πρότινος Βουλευτή Γιάννη Σταθά και αμέσως μετά τον επίσης πρώην Βουλευτή Θανάση Σκούμα, ακολουθούν Πούλου Ελένη, Μοναχόπουλος Ηρακλής και Βελιτζέλου Ακτίνα.