Την ΕΛΑΣ συγχαίρει ο Δήμαρχος Αλιάρτου – Θεσπιαίων Γ. Ντασιώτης

Κοινοποίηση στα Social Media

Την Ελληνική Αστυνομία συνεχάρη ο Δήμαρχος Αλιάρτου Γιώργος Ντασιώτης μετά τις πρόσφατες επιτυχίες με επιστολή του προς τον Γενικό Περιφερειακό  Αστυνομικό  Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας  Υποστράτηγο  Ανδρέα Αποστολόπουλο και τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας Νικόλαο Γεωργακόπουλο την οποία κοινοποιεί στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ και τον Γενικό Γραμματέα  Δημόσιας Τάξης.

Παράλληλα ο κ. Ντασιώτης θέτει με την ευκαιρία για ακόμα μια φορά το ζήτημα της δημιουργίας Αστυνομικού Τμήματος στο Δήμο Αλιάρτου –Θεσπιέων.

“Μετά τις επιτυχίες που σημειώνει η Ελληνική Αστυνομία το τελευταίο διάστημα στην περιοχή μας, που αφορούν τόσο στην πρόληψη, όσο και στην καταστολή της εγκληματικότητας, οφείλω -και το κάνω με μεγάλη χαρά- να σας μεταφέρω τα συγχαρητήρια της Δημοτικής Αρχής που εκπροσωπώ, αλλά και των Δημοτών μου”, τονίζει μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο Δήμαρχος.

Και προσθέτει: “Η δράση σας αυτή ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας των Πολιτών που σε αυτές τις κοινωνικές συνθήκες πρέπει να το διατηρήσουμε ισχυρό. Ωστόσο όμως ενισχύει και την άποψή μας ότι πρέπει επιτέλους να δημιουργηθεί Αστυνομικό Τμήμα στο Δήμο Αλιάρτου –Θεσπιέων, τον μοναδικό στο Ν. Βοιωτίας που δεν έχει, παρά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει”.

Καταλήγοντας και εν αναμονή, της ολοκλήρωσης της συζήτησής μας για το Αστυνομικό Τμήμα Αλιάρτου ο Γ. Ντασιώτης σημειώνει: “Παρακαλώ να μεταβιβάσετε στις γυναίκες και τους άνδρες του σώματος τις  ευχαριστίες μου και την ευαρέσκειά μου για την δράση τους στην περιοχή μας”.