“Πλουτάρχεια” στην Χαιρώνεια και εγκαίνια της πλατείας

Κοινοποίηση στα Social Media

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις του Δήμου Λεβαδέων με τον ονομασία “Πλουτάρχεια” που αναβίωσαν μετά από 16 χρόνια ενώ παράλληλα έγιναν και τα εγκαίνια της πλατείας Πλούταρχου μπροστά από το δημοτικό κατάστημα.

“Πρόκειται για ένα έργο που είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη δημοτική αρχή και υλοποιήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος του και τώρα με την ολοκλήρωση του δόθηκε για χρήση στους δημότες”, σημείωσε σε δηλώσεις της η δήμαρχος Γιώτα Πούλου η οποία με το συγκεκριμένο έργο είχε ασχοληθεί και ως αρχιτέκτονας.

“Είναι ένα πολύ όμορφο έργο και είναι ευχάριστο να βλέπεις την τοπική κοινωνία να χρησιμοποιεί την πλατεία να βλέπεις  τα παιδιά να παίζουν εκεί”, πρόσθεσε η Δήμαρχος.

Ακολούθως ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία των εκδηλώσεων μεταξύ τω οποίων τον τοπικό Αντιδήμαρχο Κώστα Καπλάνη και τον πρόεδρο της Τ.Κ. Αθανάσιο Καρανάσο “που κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια και την μέρα των εγκαινίων με τη μικτή χορωδία της Έρκυνας αλλά και την επόμενη με την παράσταση Ελένη του Ευριπίδη που παρακολούθησαν πάνω από 1000 άτομα”.

Καταλήγοντας η Δήμαρχος υποσχέθηκε ακόμα καλύτερες εκδηλώσεις τα επόμενα χρόνια και έκανε γνωστό οτι έχει ζητήσει από τον Περιφερειάρχη μια προγραμματική σύμβαση για να γίνουν οι αρχικές ανασκαφές και στη συνέχεια οι απαραίτητες παρεμβάσεις ώστε να δίνονται οι παραστάσεις στο αρχαίο θέατρο Χαιρώνειας και όχι με φόντο το θέατρο.

plateiax