Ο Αλέξης Τσίπρας στη Λιβαδειά την Παρασκευή.

Κοινοποίηση στα Social Media

Αύριο και από την Κρήτη ξεκινά την προεκλογική του εκστρατεία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, σε μία προσπάθεια να πείσει τον ελληνικό λαό, για τις εξελίξεις που οδήγησαν στο νέο, 3ο μνημόνιο αλλά και την ανάγκη της νέας απόφασή του, να “στείλει”  τους  πολίτες  και πάλι στις κάλπες.

Στο πρόγραμμα των περιοδειών του δεν θα μπορούσε να λείπει η Βοιωτία, στην οποία ο ΣΥΡΙΖΑ απώλεσε και τις δύο κοινοβουλευτικές έδρες που έφερε στο κόμμα, η σαρωτική επικράτηση του Γιάννη Σταθά  με 14.700 ψήφους, η οποία μάλιστα στάθηκε ικανή να “φέρει” στη Βουλή και τον Θανάση Σκούμα που πραγματοποίησε μία εξαιρετική πορεία στη μάχη της μονοσταυρίας στο νόμό καταλαμβάνοντας 4037 ψήφους, 800 περίπου ψηφοδέλτια πάνω από τον πρώτο της ΝΔ τον Βαγγέλη Μπασιάκο ο οποίος είναι και ο μοναδικός μνημονιακός στη Βοιωτία καθώς μονο αυτός ψήφισε την 3η συμφωνία.

Τόσο ο Γιάννης Σταθάς όσο και ο Θανάσης Σκούμας που καταψήφισαν το 3ο μνημόνιο, δήλωσαν από την πρώτη στιγμή οτι θα συμπαραταχθούν στην προσπάθεια της Λαικής Ενότητας.

Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η ομιλία του κου Τσίπρα στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς την ερχόμενη Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στις 8.00 το βράδυ.

Καλά πληροφορημένες πηγές υποστηρίζουν οτι υπάρχει το ενδεχόμενο να προηγηθεί (αν φυσικά το επιτρέπει το πρόγραμμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ) σύσκεψη με τους δημάρχους της περιοχής.