Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα η Εστία Μητέρας στη Λιβαδειά

Κοινοποίηση στα Social Media

estia01Παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών και πλήθους κόσμου η Εστία Μητέρας στη Λιβαδειά έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος ευλόγησε την πίτα παραθέτοντας τις σκέψεις του για την σημερινή κατάσταση και την ανάγκη επιστροφής στο Θεό μιλώντας παράλληλα για τις ευθύνες όλων ενώ η πρόεδρος της Εστίας Μητέρας Σοφία Τσιτσοπούλου καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους και ευχήθηκε «καλή και ευλογημένη χρονιά».

Επίσης ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση στο ίδρυμα και όσους βρίσκονται στο πλευρό του και πρόσθεσε: «Θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας να είμαστε πιο κοντά σε εκείνους που έχουν ανάγκη τη στήριξη και την ανθρώπινη παρουσία σε αυτή την προσπάθεια. Όσο και αν οι καιροί είναι δύσκολοι σας θέλουμε όλους και όλες κοντά μας γιατί με τη δική σας βοήθεια η φλόγα της Εστίας Μητέρας όχι μόνο δεν φθίνει αλλά ολοένα και δυναμώνει ζεσταίνοντας έτσι με ην ευλογία και την χάρη του Κυρίου μας την καρδιά και την ψυχή κάθε συνανθρώπου μας που έχει δικαίωμα να μην πάψει ποτέ να ελπίζει αλλά να βλέπει τη ζωή να του χαμογελά».

Στη συνέχεια τιμήθηκαν για την προσφορά τους ο Κώστας Ζώνας που έκανε ανακαίνιση σε εγκαταστάσεις του ιδρύματος και η Γώτα Πούλου που έκανε τη μελέτη και την επίβλεψη.

Ακολούθως έγινε επίδοση του παγκόσμιου σήματος φιλίας της ACWW σε μέλη της Εστίας και πιο συγκεκριμένα στις κυρίες Πόπη Παπαγγελή, Μαρία Σιδέρη – Κρίκου, Μαρίκα Λιάκου, Χρυσαφούλα Πατρόκλου, Έφη Μακρή, Έφη Ζάχαρη, Σοφία Γκαϊτατζή και Χριστίνα Μέγα.

Αμέσως μετά βραβεύτηκε ο Δημήτρης μαθητής του Ειδικού Σχολείου Λιβαδειάς.

Η βραδιά έκλεισε με μουσική, τραγούδησαν η Πόπη Αστεριάδου και ο Γιώργος Δανέζης (Πατσαλιάς), στο μπουζούκι ήταν ο Δημήτρης Μαριολάς, στο ακορντεόν ο Δημήτρης Πολυμέρης και στη κιθάρα ο Χρήστος Μπλέτας

estia03

estia02

estia04