Εικόνες απελπισίας στη παραλία Καλαμακίου Βοιωτίας-φωτο

Κοινοποίηση στα Social Media

Σε πλήρη εγκατάλειψη η παραλία Καλαμακίου Καπαρελλίου στον Κορινθιακό. H παραλία  βυθίζεται από την… αδιαφορία και την εγκατάλειψη των τοπικών αρχόντων.

Η παραλία Καλαμακίου Βοιωτίας που ανήκει στο Δήμος Θήβας,είναι ένα μέρος μεγάλου φυσικού κάλους.
Μετά τις βιβλικές καταστροφές του φετεινού χειμώνα οι πληγές είναι ορατές σε πολλά σημεία της παραλίας. Σε συζήτηση που είχαμε με τους κατοίκους του οικισμού εκφράστηκε η δυσφορία για την παντελή έλλειψη  ενδιαφέροντος απο τον Δήμο.Ενώ οι άλλες παραλίες μετά την καταστροφή με χρήματα του Δήμου διαμορφώθηκαν,το Καλαμάκι άλλη μια φορά βίωσε την αδιαφορία των υπευθύνων του Δήμου Θηβαίων.
Ευτυχώς για τον τόπο που υπήρχαν κάποιες ιδιωτικές πρωτοβουλίες για την διαμόρφωση του χώρου.
Είναι απαράδεκτο σε μια παραλία τόσο κοντά στην πόλη της Θήβας να υπάρχουν συνθήκες διαβίωσης  που θυμίζουν τα πρώτα χρόνια του προηγούμενου αιώνα.Χωρίς ηλεκτρισμό,νερό,χειμικές τουαλέτες και μια απόσταση 1.100 μέτρων χωρίς άσφαλτο.
Η πιο σημαντική  καταστροφή του περασμένου χειμώνα  για την παραλία του Καλαμακίου,η οποία χρήζει άμεσης επεμβάσεως κ αποκατάστασης,είναι η  επαναδιάνοιξη του ρέματος με σκοπό να αποφευχθούν μελλοντικές υλικές καταστροφές αλλά και ο κίνδυνος να χαθούν ανθρώπινες ζωές.
Ευχόμαστε οι υπεύθυνοι να σκύψουν με ενδιαφέρον στα προβλήματα αυτής της παραμελημένης γωνιάς της Βοιωτίας.

από http://permisospress.blogspot.gr/