Για το ΑΤ Ορχομενού και την μεταστέγασή του

Κοινοποίηση στα Social Media

Για το Α.Τ. Ορχομενού και την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του Δήμου, να του παραχωρήσει δωρεάν κτίριο δίπλα από τα πέτρινα, για την μετεστέγασή του.

Το Α.Τ. όντως έχει καταθέσει σχετικό αίτημα, προκειμένου η ΑΔ Βοιωτίας να έχει περιορισμένο προϋπολογισμό και να μην χάσει ο Δήμος Ορχομενού την πρωτοβουλία των κινήσεων μπροστά στο ενδεχόμενο αλλαγής του χωροταξικού σχεδιασμού των αστυνομικών υπηρεσιών που αναμένεται άλλωστε τους επόμενους μήνες.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο ΑΔ Βοιωτίας Νίκος Γεωργακόπουλος έχει δώσει το πράσινο φως για τη μεταστέγαση αλλά… αυτό δεν λέει απολύτως τίποτα.

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας έχει ζητήσει από τις Γενικές Περιφερειακές Αστυνομικές Διευθύνσεις, αιτιολογημένες προτάσεις στο πλαίσιο της νέας διαρθρωτικής δομής και χωροταξικής διάταξης των Περιφερειακών Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας ώστε το επόμενο διάστημα το νομοσχέδιο που θα προβλέπει τη νέα ΕΛΑΣ να δοθεί προς διαβούλευση.

Αυτό θα κρίνει την τύχη και του ΑΤ Ορχομενού καθώς και άλλων περιφερειακών τμημάτων της Βοιωτίας.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν οτι η σχετική απόφαση του ΔΣ Ορχομενού θα μεταβιβαστεί στην ΑΔ Βοιωτίας και αρμοδίως θα ενημερωθεί η αρμόδια επιτροπή που θα κρίνει αν τελικά το αίτημα για μεταστέγαση θα γίνει δεκτό ή όχι.

Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας μας είπε χαρακτηριστικά οτι “τον ερχόμενο Οκτώβριο αλλάζουν όλα στην ΕΛ.ΑΣ.”.

Καλό θα είναι ο Δήμαρχος Ορχομενού, οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι φορείς της περιοχής να είναι σε εγρήγορση.