Με μαντινάδες και παροιμίες επίθεση στην περιφερειακή ενότητα Βοιωτίας για την άρδευση της Κωπαίδας. Αιχμηρή απάντηση Παπαθωμά (video)

Κοινοποίηση στα Social Media

Με μαντινάδες και παροιμίες επιτέθηκαν αυτή τη φορά στην περιφερειακή ενότητα Βοιωτίας οι παρατάξεις της μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Λεβαδέων, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζονται στην άρδευση των κτημάτων του Δήμου στην κωπαίδα.

Το θέμα έφερε εκτός ημερησίας διάταξης ο Γιώργος Ζιώγας μιλώντας για τραγικά λάθη που μπορεί να οδηγήσουν στην καταστροφή καλλιεργήσιμες εκτάσεις.
Ομόφωνα το σώμα αποφάσισε νέα παρέμβαση στην περιφέρεια προκειμένου άμεσα να τεθούν σε λειτουργία το σύνολο των αντλιοστασίων της Υλίκης για την υποβοήθηση της άρδευσης.


από LAMIASTARGR

Ακολουθεί η απάντηση της αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας στη νέα επίθεση που δέχθηκε από τους Γιώργο Ζιώγα και Άρη Ρούσσαρη.

Αιχμηρή είναι η απάντηση της αντιπεριφερειάρχη Φανής Παπαθωμά στις παρατάξεις της μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Λεβαδέων που κατά την τελευταία συνεδρίαση του σώματος επιτέθηκαν στην περιφερειακή ενότητα για τα προβλήματα στην άρδευση των κτημάτων στην Κωπαίδα.

Το θέμα έφερε εκτός ημερησίας διάταξης ο Γιώργος Ζιώγας μιλώντας για τραγικά λάθη που μπορεί να οδηγήσουν στην καταστροφή καλλιεργήσιμες εκτάσεις. Σε ανακοίνωσή της η κ. Παπαθωμά κάνει λόγο για ανέξοδη κριτική καφενείου ενώ σε δηλώσεις της στο Σταρ Κεντρικής Ελλάδας διαβεβαιώνει πως η άρδευση γίνεται κανονικά.

 

από LAMIASTARGR