ΣΟΚ!!! Νέο Βαρουφάκης… “gate”.

Κοινοποίηση στα Social Media

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις που εμπλέκουν τον πρώην υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας Γιά(ν)η Βαρουφάκη σε οργανωμένο σχέδιο αλλαγής των κλιματικών αλλαγών στη Βαλκανική χερσόνησο.

Το πρώτο δείγμα που επιβεβαιώνει τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς είναι οι θερμοκρασίες “φωτιά” που επικρατούν καθ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στην Ελλάδα.

Έγκυρες πηγές αναφέρουν οτι το μεγάλο στοίχημα αυτού του σχεδίου είναι στην Ελλάδα να μην υπάρξει ποτέ ξανά χειμώνας, ώστε η βαριά βιομηχανία του τουρισμού, να αποτελέσει τη βάση εξόδου από την κρίση.

Ακολούθως θα ενεργοποιηθεί το παράλληλο τραπεζικό σύστημα που θα επαναφέρει τη χώρα στο Εθνικό νόμισμα που εκτιμάται οτι τελικά θα κυριαρχήσει στην Ευρώπη και θα αποτελέσει το κοινό νόμισμα της Ευρωζώνης στο μέλλον.

Αν ο στόχος δεν επιτευχθεί και η θερμοκρασία στα τέλη Δεκέμβρη πέσει κάτω από τους 30 βαθμούς Κελσίου τότε ο Γιά(ν)ης Βαρουφάκης έχει ήδη προβλέψει τη μεταφορά θερμών αέριων μαζών από την Αφρική, την έξοδο της χώρας από την Ε.Ε. του Βορρά και τη δημιουργία νέας ένωσης χωρών της Μεσογείου με κοινό νόμισμα φυσικά το Ελληνικό.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης που αντιμετωπίζει την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας για το plan b της επιστροφής σε Εθνικό νόμισμα είναι πταίσμα μπροστά στο νέο κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει και κυρίως μπροστά στο 3ο Αριστερό μνημόνιο που έφερε ο Αλέξης Τσίπρας.