Σε οργάνωση το αγώνα κατά του μνημονίου καλεί ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. επαρχίας Λιβαδειάς

Κοινοποίηση στα Social Media

Παρών στους αγώνες δηλώνει ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. επαρχίας Λιβαδειάς με αφορμή τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

“Η ξεκάθαρη στάση των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. που συντάχθηκε με το OXI του 62% και το ξεκάθαρο μήνυμα του λαού για τερματισμό των μνημονίων και της λιτότητας, καθώς και η συνεπής κρυστάλλινη και αδιαπραγμάτευτη θέση του Συλλόγου μας τα τελευταία χρόνια, απέναντι στις βάρβαρες μνημονιακές, αντιλαϊκές και αντεργατικές πολιτικές, μας υποχρεώνει να συνεχίσουμε να δίνουμε το παρόν σε όλους τους μελλοντικούς αγώνες απέναντι στην λιτότητα και τα μνημόνια της εξαθλίωσης”, τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Μπούρας.

“Απάντηση στους εκβιασμούς των δανειστών είναι η εκπλήρωση της λαϊκής εντολής, για εφαρμογή νέας οικονομικής, κοινωνικής, πολιτικής ατζέντας, για να αντιμετωπιστεί η ανεργία, η ανθρωπιστική κρίση, οι ανάγκες στην κοινωνική ασφάλιση, την υγεία, τη παιδεία, σε όφελος του λαού και του τόπου”, αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου ο οποίος παράλληλα υπογραμμίζει: “Η χώρα δεν πωλείται και ο λαός δεν τρομοκρατείται. Οι εργαζόμενοι, τα συνδικάτα, οι λαϊκές κοινωνικές οργανώσεις δεν μπορούν να παρακολουθούν παθητικά τις εξελίξεις. Οφείλουν να δώσουν τη σκληρή μάχη τόσο για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών της λιτότητας όσο και για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών”.

Καταλήγοντας ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. επαρχίας Λιβαδειάς καλεί όλα τα μέλη  του να πρωτοστατήσουν στο συντονισμό και την οργάνωση της πάλης των εργαζομένων και των συνδικαλιστικών τους οργανώσεων, μαζί με όλες τις δυνάμεις που αντιστέκονται στους πολιτικούς και οικονομικούς εκβιασμούς από όπου και αν προέρχονται και υπογραμμίζει: “Ήρθε η ώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους και να αποφασίσουν: ή τώρα μαζί με τους εργαζόμενους και το λαό ή για πάντα απέναντί μας. Ο κύβος ερρίφθη…”