Με επιτυχία συνεχίζεται η λειτουργία της κατασκήνωσης ους δήμου Λεβαδέων στην Παλιομηλιά

Κοινοποίηση στα Social Media

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος στην κατασκήνωση του Δήμου Λεβαδέων στη Παλιομηλιά Ελικώνα και ήδη χθες ξεκίνησε η δεύτερη επίσης με την συμμετοχή πολλών παιδιών .

“Η πρώτη κατασκηνωτική περίοδος πήγε πάρα πολύ καλά. Τα παιδιά είναι χαρούμενα και ευχαριστημένα από την 10ημερη παραμονή τους εδώ ενώ ικανοποιημένοι είναι και οι γονείς” σημείωσε η Δήμαρχος Γιώτα Πούλου και πρόσθεσε: “Προσδοκία του Δήμου Λεβαδέων είναι να μπορέσει να προσφέρει σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά του Καλλικρατικού Δήμου Λεβαδέων και ιδιαίτερα των παιδιών οικογενειών με χαμηλό εισόδημα την ευκαιρία καλοκαιρινών διακοπών με όλα τα ευεργετικά αποτελέσματα της κατασκηνωτικής ζωής και ευχάριστες αναμνήσεις από την παραμονή τους στην κατασκήνωση. Πιστεύω οτι το ίδιο καλά με την πρώτη περίοδο θα εξελιχτούν και οι επόμενες”.

Παράλληλα ευχαρίστησε όλους όσοι συμβάλουν στην άψογη λειτουργία της κατασκήνωσης, “αρχηγό και υπαρχηγό, την Κική Πισίνα και τον Κώστα Μάρκο, τους ομαδάρχες και όλο το προσωπικό που όλο αυτό το διάστημα καταβάλουν υπερπροσπάθειες για την χαρά και την ασφαλή φιλοξενία των παιδιών”.

Η πρώτη περίοδος ξεκίνησε την Τετάρτη 1 Ιουλίου και ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 10 Ιουλίου με την συμμετέχουν 72 παιδιών ηλικίας 8 έως 14 ετών.

Στις 12 Ιουλίου άρχισε η δεύτερη κατασκηνωτική περίοδος η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 21 Ιουλίου.

Θα ακολουθήσουν η Γ’ κατασκηνωτική περίοδος κατά το χρονικό διάστημα 23 Ιουλίου μέχρι 1 Αυγούστου και η Δ΄ κατασκηνωτική περίοδος από τις 3 μέχρι τις 12 Αυγούστου 2015.

pal03

pal01

pal04