Γ. Σταθάς: Το ναι είναι ψήφος σε Σαμαρά και Βενιζέλο

Κοινοποίηση στα Social Media

Να πει ΟΧΙ στα μνημόνια των δανειστών κάλεσαν τον ελληνικό λαό με δηλώσεις τους οι Βουλευτές Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σταθάς και Θανάσης Σκούμας καθώς επίσης και η Κατερίνα Παπαβασιλείου από τους Ανεξάρτητους Έλληνες με αφορμή την χθεσινή συγκέντρωση στη Λιβαδειά με ομιλητή τον Β. Αποστόλου.

stathas2“Καλούμε τον κάθε Έλληνα και την κάθε Ελληνίδα να ψηφίσουν για τον εαυτό τους, να ψηφίσουν για τους αγώνες των προγόνων μας, να ψηφίσουν για τα παιδιά, τη νέα γενιά το μέλλον της πατρίδας μας. Να πούνε όχι στα μνημόνια, όχι στην υποτέλεια, όχι στον Σόιμπλε όχι στο πισωγύρισμα.  Το ναι σημαίνει ψήφο στον Σαμαρά και τον Βενιζέλο”, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Σταθάς.
skoumas-001Ο κ. Σκούμας υπογράμμισε: “Όσο περνάει ο χρόνος, όσο έρχεται ποιο κοντά η ημέρα του δημοψηφίσματος τόσο πιο δυνατό είναι το μήνυμα που παίρνουμε από τον κόσμο, τον απλό λαό. Το μεγάλο ΌΧΙ ο λαός θα το πει την Κυριακή γιατί αυτό είναι που θέλει, αυτό είναι το μέλλον αυτής της χώρας, αυτό διασφαλίζει τη δυνατότητα του λαού και της χώρας να επιβιώσει”.

papavasilioykΗ κ. Παπαβασιλείου αναφέρθηκε στο μήνυμα που πρέπει να στείλουν οι πολίτες λέγοντας χαρακτηριστικά: “Το μήνυμα που πρέπει να στείλουμε σαν ελληνικός λαός είναι όχι πια στην λιτότητα, στην φτώχεια, όχι στην ανεργία, όχι στην εξαθλίωση του λαού μας. Ναι στην Ευρώπη των λαών, Ναι στην αλληλεγγύη, Ναι στα αυτά που πρέπει και δικαιούται κάθε άνθρωπος. Έχουμε δικαίωμα στην ζωή, δικαίωμα στην εργασία. Περήφανα την Κυριακή  πρέπει να αναδείξουμε το ΟΧΙ για να έχουμε δικαίωμα σαν αυτόνομο, ανεξάρτητο κράτος και να κερδίσουμε πάλι την κυριαρχία”.