Λέμε ΟΧΙ στα μνημόνια

Κοινοποίηση στα Social Media

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΔΑΤΖΗΣ

Tην Κυριακή 5/7 είναι μια κρίσιμημέρα για το μέλλον του τόπου  και το δικό μας. Για ΠΡΩΤΗφοράκαλούμαστεεμείς οι ίδιοι να πούμε εάν δεχόμαστε την καταστροφική και αδιέξοδηλιτότητα, τα τελεσίγραφα για συνέχιση των μνημονίων. Οι υπεύθυνοι της σημερινήςκρίσης που ζούμε, τα δυο κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, στα 40 χρόνιαδιακυβέρνησης τους, αφούκαταλήστεψαν την χωρά μας, με τα αμέτρητασκάνδαλα, την καταχρέωσαν, στο τέλοςανακάλυψαν τα μνημόνια, για να φορτώσουν το βάρος του χρέους στον λαό. ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΠΟΤΕ  ΝΑ ΕΡΩΤΗΣΟΥΝ ΕΣΑΣ  ΕΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. Απλώς όλα τα σχεδίαζαν με τους ξένους πατρόνους τους και σας έστελναν τον λογαριασμό. Αποτέλεσμαήταν η βαθειάκρίση που βιώνουμεόλοι. Στις 25 Γενάρη όμως χάλασε η συνταγή, οι εταίροι-δανειστέςβρήκανμπροστά τους μια Νέακυβέρνηση που πήγε να διαπραγματευτείπραγματικά, προσπάθησαν5 μήνεςτώρα να κάμψουν τις αντιστάσεις της στην διαπραγμάτευση και όταν αυτή αποφάσισε να ΕΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ εάν συμφωνούμε με τις προτάσεις τους, ανακάλυψαν ότι αυτό είναι εκτροπή, πραξικόπημα. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ; Αυτή είναι η Ε.Ε. που ονειρεύονται; Όταν είδαν την μεγάληαντίδραση του Ελληνικούλαού, τρόμαξαν και κατέφυγαν στα γνωστά όπλα των εκβιασμών.Μετέτρεψαν το ερώτημα του δημοψηφίσματος από το ΝΑΙ ή ΟΧΙ σε νέαμνημόνια, εάν θα ψηφίσουμε για την παραμονή της χώρας μας στην ευρωζώνη. Ας μας πουν τότεανοιχτά ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ; Έντεχναόλοι τους αποφεύγουν να απαντήσουνσυμφωνούν με τα μέτρα που προτείνουν οι εταίροι- δανειστές; Προχώρησαν στους εκβιασμούς με το σταμάτημα της ρευστότητας στις Τράπεζες και έτσι προσπαθούν να δημιουργήσουν αναταραχή στους πολίτες για να πετύχουν τον τελικό τους σκοπό που δεν είναι άλλος από το να υπογράψουμε εμείς οι πολίτες  την καταδίκη μας με το ΝΑΙ. Δεν περίμεναν όμως και ότι αυτός ο υπερήφανος λαός θα έδειχνε πάλιτην ψυχραιμία του.

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 6/7/2015 ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΝΔΟΞΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ.

ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

ΣΥΜΠΛΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 6/7/2015  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΧΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ, ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΟΥ.

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 6/7 ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ, ΤΟ ΔΙΛΗΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΜΕ ΣΚΥΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΜΕΙΣ Η ΑΥΤΟΙ.