Σοκάρει η στάση Σαμαρά για την ομολογία του ψευτοδιλήμματος ναι ή όχι στην Ευρώπη

Κοινοποίηση στα Social Media

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν το δημοψήφισμα και ο Αντώνης Σαμαράς με τους άλλους αρχηγούς του μετώπου υπέρ του ναι ακόμα να πάρουν θέση για την ομολογία από τον βουλευτή επικρατείας της Ν.Δ. Βασίλη Οικονόμου που ξεκαθάρισε οτι κανείς δεν μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Γεγονός που καταρρίπτει τους ισχυρισμούς και την κινδυνολογία και καθιστά ψευτοδίλημμα το ναι ή όχι στην Ευρώπη και κατά συνέπεια το ερώτημα που τίθεται και πραγματικά παραμένει το ναι ή όχι στο μνημόνιο των δανειστών.

Διαβάστε τι είπε ο κ. Οικονόμου της Ν.Δ. και του ναι από την Λιβαδειά όπου βρέθηκε χθες το απόγευμα για να μιλήσει σε (ολιγομελή) συγκέντρωση υπέρ του ναι που συνδιοργάνωσαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, ΔΗΜΑΡ και Δράση: «Εγώ ξέρω και ακούω όλους τους ηγέτες που λένε οτι το ερώτημα που έχει βάλει ο κ. Τσίπρας είναι μόνο στον εγκέφαλό του, το δίλλημα είναι ναι η όχι στο ευρώ. Βέβαια νομικά δεν υπάρχει τρόπος αποχώρησης της χώρας μας ή λειτουργίας της εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δημιουργούνται όμως ασφυκτικά πλαίσια λειτουργίας του κράτους της οικονομίας και της πορείας της», τόνισε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής της Ν.Δ. Βασίλης Οικονόμου

Ο κ. Οικονόμου λοιπόν κατέρριψε παταγωδώς το επιχείρημα όσων στηρίζουν το ναι, του μετώπου δηλαδή που είχε στηρίξει την καμπάνια του στο δίλημμα μέσα η έξω από την ΕΕ και όλοι σφυρίζουν αδιάφορα!!!