Ναι στο μνημόνιο της τρόικας η Φ. Παπαθωμά και οι Π.Σ. του Κ. Μπακογιάννη στη Βοιωτία

Κοινοποίηση στα Social Media

Στα βήματα του Νεοδημοκράτη Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη, η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της παράταξής τους στο νομό με ανακοίνωσή τους λένε ναι στο καταστροφικό για τον λαό μνημόνιο που προτείνουν οι δανειστές. Παράλληλα επιχειρούν να παρερμηνεύσουν το σαφέστατο ερώτημα του δημοψηφίσματος συγχέοντάς το με την θέση της χώρας στην ΕΕ.

Η εξέλιξη αυτή ήταν αναμενόμενη δεδομένου οτι η κ. Παπαθωμά με κάθε ευκαιρίας στρεφόταν κατά της κυβέρνησης. Τέλος καλό θα είναι πέρα από το ναι στην Ευρώπη που δεν αμφισβητείται ας πουν στον κόσμο και τι λένε για το μνημόνιο της τρόικας που βάζει οριστικά την ταφόπλακα στην ελληνική κοινωνία.

 

Η σχετική ανακοίνωση:

“Στο δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου 2015 λέμε ναι στην ευρωπαϊκή  πορεία της χώρας μας.

Σ΄ αυτή την σημαντική συγκυρία οφείλει η Αυτοδιοίκηση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και χωρίς διχαστικά διλήμματα με ψυχραιμία και νηφαλιότητα, να πει ναι στην απρόσκοπτη συνέχιση της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας.

Η Αντιπεριφερειάρχης, οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες  και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Π. Ε. Βοιωτίας, αγωνιζόμαστε  πάνω από κόμματα, από διαχωριστικές γραμμές και αδιέξοδα, για να λειτουργήσει η Περιφέρειά μας με σοβαρότητα και  συγκροτημένο πρόγραμμα, μέσα σε μια Ευρωπαϊκή Ελλάδα, ως μόνο στόχο την ευημερία των πολιτών μας.

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις  δηλώνουμε παρούσες και παρόντες λέγοντας

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Παπαθωμά Φανή Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας

Μπακομήτρος Κων/νος Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Δημ. Υγείας & Κοιν. Μέριμνας

Σανιδάς Χαράλαμπος Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Χωροταξίας  & Περιβάλλοντος

Ταγκαλέγκας Ιωάννης Περιφερειακός Σύμβουλος

Περγαντάς Ιωάννης Περιφερειακός Σύμβουλος

Αναστασίου Γεώργιος Περιφερειακός Σύμβουλος

Παπαχριστοδούλου Σπύρος Περιφερειακός Σύμβουλος

Ψυχογιός Γεώργιος           Περιφερειακός Σύμβουλος