Διαμαρτυρία κατοίκων του Ορχομενού στην Εθνική Οδό. Πρώτα παράδρομοι και μετά “λουκέτο” στο σταθμό ανεφοδιασμού στο 90ο χλμ.

Κοινοποίηση στα Social Media

Κι ενώ έχει υπάρξει σχετική εντολή του αρμόδιου υπουργού η παραχωρησιούχος εταιρεία να μην προβεί σε καμία ενέργεια αν πρώτα δεν ολοκληρωθούν οι συζητήσεις για την επαναδιαπραγμάτευση των συμβάσεων (μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό βίντεο τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σταθά) Δήμος Ορχομενού και αντιπεριφέρεια βγήκαν στο δρόμο να διαδηλώσουν για να μην κλείσει ο σταθμός ανεφοδιασμού στο 90 ώστε να μην σφραγιστεί το Εθνικό δίκτυο στο σημείο και οι κάτοικοι της περιοχής αναγκάζονται να πληρώνουν διόδια για τις μετακινήσεις τους από και προς της Θήβα.

Κάποιοι αποδίδουν την ενέργεια αυτή σε τακτική επικοινωνιακού τύπου προκειμένου να πάρουν ορισμένοι θέση στο κατόπιν ενεργειών που θα φέρει η αναβολή υλοποίησης των συγκεκριμένων δικαστικών αποφάσεων ενώ κάποιοι άλλοι εκτιμούν οτι η συγκέντρωση διαμαρτυρίας εδράζεται στη σφαίρα της αντιπολιτευτικής τακτικής που επιχειρείται τους τελευταίους μήνες σε βάρος της κυβέρνησης σε όλα τα επίπεδα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


από LAMIASTARGR