Νομαρχιακή συνέλευση της ΝΟΔΕ στη Θήβα. Ο Μάκης Βορίδης ομιλιτής. “Θα πέσουν κορμιά”;

Κοινοποίηση στα Social Media

Ο πρώην υπουργός Μάκης Βορίδης θα δώσει το παρών στην 1η μετεκλογική νομαρχιακή συνέλευση της ΝΔ στη Βοιωτία και μάλιστα σε ειδική εκδήλωση στη Θήβα, στην έδρα του νυν βουλευτή του κόμματος στο νομό θα λέγαμε εμείς.

Αν αναλογιστεί κανείς οτι ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ έχει δεχθεί τα πυρά μόνο των πρώην βουλευτών του κόμματος απ΄την επαρχία της Λιβαδειάς, δεν θεωρούμε καθόλου τυχαία την επιλογή της Θήβας για τη διοργάνωση της σύσκεψης (έστω κι αν ορισμένοι σπεύδουν να αποδώσουν την συγκεκριμένη κίνηση στην ημερίδα του ΑΣ ΑΙΧΜΕΑ στον συνεδριακό κέντρο της Κρύας καθώς υπάρχουν και άλλες αίθουσες στη Λιβαδειά ή πιο κοντά στη Λιβαδειά).

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν οτι και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ προετοιμάζεται να σηκώσει το γάντι των καταγγελιών που του έχουν απευθύνει κομματικά στελέχη της πρώτης γραμμής τόσο για τη δράση της ΝΟΔΕ όσο και για το θέμα του προσωρινού “λουκέτου” των γραφείων του κόμματος στην βοιωτική πρωτεύουσα.

Με λίγα λόγια θα “πέσουν κορμιά” στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ…

Μία ενδιαφέρουσα συνάντηση που ενδεχομένως θα δώσει τροφή για ένα νέο κύκλο εσωστρέφειας στη ΝΔ σε επίπεδο νομού αν τελικά πολιτικό παιχνίδι να περιοριστεί στα εντός των τυχών ζητήματα που απασχολούν το κόμμα και κυρίως στο παρασκήνιο της λίστας των υποψηφίων της Βοιωτίας στις πρόσφατες Εθνικές εκλογές και το τραγικό αποτέλεσμα σε επίπεδο νομού καθώς η ΝΔ απώλεσε δύο έδρες.

Καθοριστική θα είναι υποστηρίζουν ορισμένοι η συμβολή του Μάκη Βορίδη και ο  ρόλος που θα κληθεί να διαδραματίσει στη συζήτηση.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ:

Η ΝΟ.Δ.Ε. Βοιωτίας θα πραγματοποιήσει Νομαρχιακή Συνέλευση την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015 και ώρα 8 μ.μ στην αίθουσα «ΑΡΜΟΝΙΑ» του Συνεδριακού Κέντρου της Θήβας με θέματα:
Αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος
Προτάσεις για στρατηγική και δράση της ΝΟ.Δ.Ε. και του Κόμματος για την πορεία της χώρας μας
Στη Νομαρχιακή Συνέλευση θα παραστεί ως κεντρικός ομιλητής ο πρώην Υπουργός κ. Μάκης Βορίδης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟ.Δ.Ε. ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΟΣ