Αν συνεχιστεί η καθυστέρηση της υλοποίησης των δεσμεύσεων της κυβέρνησης θα έχει ως αποτέλεσμα την υποχώρηση τονίζει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Λιβαδειάς

Κοινοποίηση στα Social Media

Υποχώρηση απέναντι “στους τοκογλύφους – δανειστές” θεωρεί ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. επαρχίας Λιβαδειάς οτι θα παράγει η καθυστέρηση στην εφαρμογή προγραμματικών δεσμεύσεων της κυβέρνησης.

“Το ζητούμενο για τον ελληνικό λαό και τους εργαζόμενους δεν είναι η απόρριψη της απαράδεκτης και αποικιακής συμφωνίας που προτείνουν οι δανειστές και η αποδοχή μιας λιγότερο κακής, αλλά η εφαρμογή  μιας άλλης πολιτικής που θα βάζει τέλος στη μνημονιακή βαρβαρότητα και θα υπηρετεί τις ανάγκες της μεγάλης πλειονότητας του ελληνικού λαού και των εργαζομένων. Απάντηση στους εκβιασμούς των δανειστών είναι η εκπλήρωση της λαϊκής εντολής, για εφαρμογή νέας οικονομικής, κοινωνικής, πολιτικής ατζέντας, για να αντιμετωπιστεί η ανεργία, η ανθρωπιστική κρίση, οι ανάγκες στην κοινωνική ασφάλιση, την υγεία, τη παιδεία, σε όφελος του λαού και του τόπου”, τονίζει ο Σύλλογος σε ανακοίνωσή του.

Και προσθέτει: “Η χώρα δεν πωλείται και ο λαός δεν τρομοκρατείται. Οι εργαζόμενοι, τα συνδικάτα, οι λαϊκές κοινωνικές οργανώσεις δεν μπορούν να παρακολουθούν παθητικά τις εξελίξεις. Οφείλουν να δώσουν τη σκληρή μάχη τόσο για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών της λιτότητας όσο και για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών”.

Παράλληλα ο πρόεδρος Νίκος Μπούρας και το Δ.Σ. του Σύλλογου καλούν όλα τα μέλη  του “να πρωτοστατήσουν στο συντονισμό και την οργάνωση της πάλης των εργαζομένων και των συνδικαλιστικών τους οργανώσεων, μαζί με όλες τις δυνάμεις που αντιστέκονται στους πολιτικούς και οικονομικούς εκβιασμούς των εταίρων”.