Ν. Ζορμπάς: Η δημοτική αρχή εμπίπτει καθημερινά σε λάθη και παραλήψεις

Κοινοποίηση στα Social Media

zormpasnikosΜε μια επιτολή προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Λεβαδέων ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Ζορμπάς ανακοινώνει την ανεξαρτητοποίηση του από τον συνδυασμό του Νίκου Παπαγγελή και της πλειοψηφίας κάνοντας παράλληλα γνωστούς τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Διαβάζοντας κανείς τους λόγους που επικαλείται ο κ. Ζορμπάς διαπιστώνει ότι δεν πρόκειται για τίποτα περισσότερο αυτό που ακούει πλέον όλο και συχνότερα από τους δημότες του Καλλικρατικού δήμου Λεβαδέων. Ότι δηλαδή η σημερινή δημοτική αρχή δεν ανταποκρίνεται στο στις προσδοκίες που δημιούργησε στους πολίτες ενώ όσον αφορά τις προεκλογικές εξαγγελίες δεν ανταποκρίνονται στο ελάχιστο με τα πεπραγμένα.

Ο κ. Ζορμπάς κάνει λόγο για καθημερινά λάθη και παραλείψεις από την δημοτική αρχή που ο ίδιος δεν μπορεί αν στηρίζει και ξεκαθαρίζει την θέση του διαφυλάσσοντας την σχέση με τους συμπολίτες του παράλληλα ξάνει γνωστό ότι για τους ίδιους λόγους που ανεξαρτητοποιήθηκε δεν αποδέχθηκε και την θέση του αντιδημάρχου που του προτάθηκε.

Καταλήγοντας τονίζει ότι ως δημοτικός σύμβουλος θα συνεχίσει όπως πάντα να αγωνίζεται για το καλό της πόλης και των δημοτών.

Τέλος πρέπει να αναγνωρίσουμε στον κ. Ζορμπά πολιτικό ανάστημα δεδομένου ότι έπραξε κατά συνείδηση χωρίς να ενδώσεις στις πιέσεις και χωρίς να υπολογίσει το πολιτικό κόστος κάτι που ιδιαίτερα σήμερα στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε είναι πολύ σημαντικό.

Η επιστολή του κ. Ζορμπά έχει ως εξής:

H συμμετοχή μου στον συνδυασμό διεκδίκησης το δήμου από τον σημερινό Δήμαρχο ξεκίνησε με όνειρα και προσδοκίες στα οποία ανταποκρίθηκαν εκατοντάδες συμπολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Μετά την πάροδο δύο ετών διαπίστωσα ότι η σημερινή δημοτική αρχή εμπίπτει καθημερινά σε λάθη, παραλήψεις και επιλογές τις οποίες δεν μπορώ πλέον να στηρίζω. Για τους λόγους αυτούς δεν αποδέχθηκα και την θέση αντιδημάρχου που μου προτάθηκε.

Η τοποθέτηση μου στην άμισθη θέση του Προέδρου της ΚΗΔΗΛ, μιας υπηρεσίας υποβαθμισμένης χωρίς οικονομικούς πόρους και ανθρώπινο δυναμικό, χωρίς καμία βοήθεια εκ μέρους του δήμου όποτε και να ζήτησα, συνέτεινε στο να πάρω αποφάσεις για την συνέχεια της παρουσίας μου ως δημοτικού συμβούλιου.

Επειδή λοιπόν τα όνειρα και οι προσδοκίες μου για μια διαφορετική δημοτική αρχή παραμένουν τα ίδια με αυτά του ξεκινήματος, επειδή θέλω να κοιτάζω τους συμπολίτες μυ στα μάτια χωρίς καμία ντροπή και δεύτερες σκέψεις και επειδή θέλω να είμαι ήσυχος με την συνείδησή μου σας δηλώνω ότι θα συνεχίσω την πορεία μου στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λεβαδέων ως Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος παλεύοντας πάντα για το καλό της πόλης και των δημοτών της επικροτώντας κάθε καλή απόφαση της πλειοψηφίας και καταψηφίζοντας οτιδήποτε δεν είναι επ΄ ωφελεία τους.

 

Νικόλαος Ζορμπάς

Δημοτικός Σύμβουλος