Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι

Κοινοποίηση στα Social Media

Κάποια στιγμή νομίζω οτι πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και σε αυτό το νομό και να μάθουμε να αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.
Με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση και ικανοποίηση (καθώς δεν θα ντραπούμε να πούμε οτι πρώτοι ανακινήσαμε το θέμα αρκετό καιρό πριν) ενημερωθήκαμε όπως και εσείς, οτι έγινε το πρώτο βήμα για την επισκευή του κλειστού γυμναστηρίου “ντροπή” για τον Ορχομενό, τη Βοιωτία και τη Στερεά.
Η παρουσία του Γ.Γ. του υπουργείου Αθλητισμού Ιούλιου Συναδινού σηματοδότησε ουσιαστικά την εκκίνηση των εργασιών ανακατασκευής του γυμναστηρίου, μέσα από το πρόγραμμα Δημοσίων επενδύσεων με έναν “ευέλικτο” (προς τα πάνω εννοείται) προϋπολογισμό της τάξης των 150.000.
Στο πολιτικό κομμάτι όμως κάτι δεν μας κολλάει με αφορμή στην ανακοίνωση τύπου του Δήμου Ορχομενού…
Πάμε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και όσο μας επιτρέπεται φυσικά.
Ποιος είναι ο Γ.Γ. του υπουργείου Αθλητισμού πολιτικά;
Ο Ιούλιος Συναδινός και σημερινός Γ.Γ. του υπουργείου Αθλητισμού, είναι μέλος του Συνασπισμού της Αριστεράς από το 1990, υπεύθυνος του Αθλητικού Τμήματός του και κατόπιν συντονιστής του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ. Έπαιξε ενεργό ρόλο στην επεξεργασία του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για τον αθλητισμό.

Ποιος θα μπορούσε να παρέμβει και να κινητοποιήσει έναν Γ.Γ.;

Προφανώς βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ…

Αν δεν κινητοποιούσε ο Γιάννης Σταθάς τον Ιούλιο Συναδινό για ποιο λόγο να είναι παρών στη διαδικασία της αυτοψίας;

Για κανέναν…