(10) συλλήψεις στη Στερεά για διάφορα αδικήματα

Κοινοποίηση στα Social Media

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τη δίωξη της παράνομης μετανάστευσης, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας & Ευβοίας, της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδας, των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών & Άμφισσας και του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού Βοιωτίας, συνολικά δέκα (10) άτομα για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

Δύο (2) άτομα (ένας αλλοδαπός στη Θήβα και ένας ημεδαπός στις Ροβιές Ευβοίας), για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.
Τρεις (3) αλλοδαποί (δύο στην Άμφισσα και ένας στο Βασιλικό Ευβοίας), διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
Τρεις (3) ημεδαποί στη Λιβαδειά, στον Ορχομενό Βοιωτίας και στο Μώλο Φθιώτιδας αντίστοιχα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Ημεδαπός στη Θήβα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση.
Ημεδαπός στη Θήβα, για παραβίαση περιορισμών διαμονής.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.