Αυτό το φτερό ποιος θα το πληρώσει;

Κοινοποίηση στα Social Media

Αναρωτιέται κανείς που ξεκινούν και που τελειώνουν οι ευθύνες ενός Δήμου όταν σε πλημμυρισμένο δρόμο της έδρας του (δεν εξετάζουμε αν πρόκειται για κατασκευαστικό λάθος ή έλλειψη παρέμβασης στους αγωγούς ομβρίων υδάτων) σημειώνεται τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα ευτυχώς μόνο τις υλικές ζημιές.

Δανειστήκαμε μία φωτογραφία του Star Λαμίας από τις πλημμύρες στον κεντρικό οδικό άξονα του Ορχομενού από την  καταρρακτώδη νεροποντή της Τετάρτης η οποία μετέτρεψε το δρόμο σε πισίνα (αφού μπαίνουμε και στο καλοκαίρι), προκαλώντας σοβαρά προβλήματα και για αρκετή ώρα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Η ίδια εικόνα παρατηρήθηκε από την ανοιξιάτικη νέα βροχή την επομένη (σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής), την Πέμπτη προκαλώντας και πάλι την αγανάκτηση στους οδηγούς που για να διασχίσουν την οδό της φωτογραφίας παίζουν κορώνα γράμματα με την τύχη του αυτοκινήτου τους.

Κάτοικος λοιπόν του Ορχομενού στην προσπάθειά του να διασχίσει τη δεύτερη ημέρα της νεροποντής τον συγκεκριμένο δρόμο κι ενώ βρισκόταν μέσα στο νερό, για να αποφύγει τη σύγκρουση με τρακτέρ πάτησε το φρένο αυτό δεν έπιασε και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με τον ελκυστήρα προκειμένου να αποφύγει τη σύγκρουση με οικία της οδού.trakarisma

Αποτέλεσμα ένα φτερό “τσακισμένο” και δεν ξέρω τι άλλη ζημιά προκλήθηκε στο όχημα.

Και ρωτάμε ….

Κύριε δήμαρχε και κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι αυτό το φτερό ποιος θα το πληρώσει;;;