15 νέες συλλήψεις σε νέους ελέγχους

Κοινοποίηση στα Social Media

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την δίωξη της παράνομης μετανάστευσης, την εντοπισμό φυγόποινων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Α’, Β’ & Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, Φθιώτιδας & Φωκίδας, των Τμημάτων Ασφαλείας Λιβαδειάς, Χαλκίδας, Λαμίας & Καρπενησίου, καθώς και του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού, συνολικά δεκαπέντε (15) άτομα και συγκεκριμένα:

Τρία (3) άτομα για διάπραξη κλοπών και ειδικότερα ημεδαπός στη Χαλκίδα για κλοπή από οικία, ημεδαπή επίσης στη Χαλκίδα για κλοπή τσάντας με την μέθοδο της απασχόλησης, καθώς και ημεδαπός στις Αλαλκομενές Βοιωτίας για κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου από την περιοχή του Ορχομενού.
Οκτώ (8) αλλοδαποί (δύο στη Λαμία, δύο στα Ψαχνά Ευβοίας, ένας στη Κάρυστο Ευβοίας, ένας στο Μαρμάρι Ευβοίας, ένας στην Ιτέα Φωκίδας και μία στο Καρπενήσι), διότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
Τρία (3) άτομα (ένας ημεδαπός στη Λαμία, ένας ημεδαπός στη Χαλκίδα και ένας αλλοδαπός στο Σχηματάρι Βοιωτίας), για εκκρεμείς καταδικαστικές Αποφάσεις.
Αλλοδαπός στην Οινόη Βοιωτίας, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.