Κινήσεις για να “ανοίξει” η Ν.Δ. στη Βοιωτία, τα πρώτα ονόματα για τη ΝΟΔΕ

Κοινοποίηση στα Social Media

Απ΄ οτι φαίνεται τα κεντρικά προβλήματα στη Ν.Δ. επηρεάζουν και τις κατά τόπους οργανώσεις του κόμματος με το ζόρι κρατιούνται ακόμα.

Αναφορά για την οργάνωση της Ν.Δ. στην Βοιωτία κάνει το www.newsit.gr επισημαίνοντας οτι “έκλεισαν και επίσημα” τα γραφεία του κόμματος στη Λειβαδιά καθώς, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει “σύμφωνα με πληροφορίες, τα χρέη σε ενοίκια και τηλέφωνα που είχαν συσσωρευτεί ήταν υπέρογκα”.

Παράλληλα σημειώνει οτι τοπικά «γαλάζια» στελέχη για την κατάσταση που έχει περιέλθει το κόμμα στην περιοχή επιρρίπτουν ευθύνες στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Γιώργο Λιανό του οποίου η μητέρα Βασιλική Μαχαίρα ήταν υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στο νομό και ο ίδιος έριξε εκεί το μεγαλύτερο βάρος και όχι στην οργάνωση

“Τα «γαλάζια» στελέχη της περιοχής απευθύνουν έκκληση προς την κεντρική διοίκηση του κόμματος να ληφθούν αποφάσεις καθώς οι επιλογές αυτές όπως υποστηρίζουν δεν τιμούν την ιστορία της ΝΔ”, καταλήγει το σχόλιο.

Τα δημοσιεύματα όμως δεν σταματούν εδώ αφού το www.paraskhnio.gr αυτή τη φορά παρουσιάζει ονόματα που πιθανόν θελήσουν να διεκδικήσουν την προεδρία της ΝΟΔΕ Βοιωτίας.

“Στην Βοιωτία οι Νεοδημοκράτες φαίνεται ότι έχουν προεξοφλήσει ότι με την σύναψη της συμφωνίας με τους δανειστές θα ανοίξει το θέμα διαδοχής στην ηγεσία της ΝΔ.

Έτσι δειλά δειλά άρχισαν να εμφανίζονται οι πρώτοι υποψήφιοι για την προεδρία της ΝΟΔΕ, στελέχη νέα ηλικιακά αλλά με μακρά πορεία στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης”, επισημαίνει.

Και καταλήγει: “Μερικοί από τους ενδιαφερόμενους είναι: Δ. Μίχας, Δ. Καραμάνης, Δ. Σύρμος, Π. Μαρκόπουλος, Γ. Λιάκος, Γ. Τσαμπής και η πολύ δραστήρια πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μαρία Παπαλουκά”.