Διεθνή συμμετοχή και επιτυχίες για την Μπάρτζου Ελίνα στο Badminton

Κοινοποίηση στα Social Media

Μετά την επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Badminton U15 στον Πύργο 14-15/3/2015 ( χρυσό μετάλλιο στο διπλό ) η αθλήτριά μας Μπάρτζου Ελίνα συμμετείχε στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Junior με τα χρώματα της Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στο Lubin  της Πολωνίας και μπορεί να μην κατάφερε κάποια επιτυχία στο ατομικό και ομαδικό αλλά αποκόμισε τεράστια εμπειρία που θα την οδηγήσει να γίνει καλύτερη αθλήτρια στο  μέλλον.

Αυτό δεν άργησε να συμβεί αφού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην μεγαλύτερη κατηγορία U17 που έγινε στο Σιδηρόκαστρο 18-19/4/2015 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο μικτό με συμπαίκτη το Μπουλίο Μάριο του Φ.Ε.Ο Θήβας. Η μεγαλύτερη όμως επιτυχία ήρθε στην ίδια πόλη στο διεθνές πρωτάθλημα Hellas Youth International 23 έως 25/4/2015 όπου στη κατηγορία της U15 έφτασε στους δύο τελικούς στο απλό και μικτό και κατέκτησε 2 ασημένια μετάλλια . Στο απλό αντιμετώπισε στον τελικό την αθλήτρια της Μολδαβίας Vlada Zynga και ηττήθηκε με 2-0 (21-19, 21-13) και στο μικτό με συμπαίκτη τον εταίρο Βοιωτό Μπουλίο Μάριο ηττήθηκαν από το ζευγάρι από την Μολδαβία Piotr Kunev – Vlada Zynga με 2-1 (23-21,16-21,18-21). Στην κατηγορία U19 το οποίο είναι βαθμολογούμενο στο απλό αποκλείστηκε στο δεύτερο γύρο από την αθλήτρια της Σερβίας Anja Janic με 2-1 ( 23-21, 8-21, 13-21 ) , και στο διπλό με συμπαίκτρια την Ανδρεάδου Βάσια του Κάστρου νίκησαν στον πρώτο γύρο τις Καρέτσα Ιωάννα – Κορωνίδου Ευαγγελία με 2-0 (21-6, 21-7) αλλά στην συνέχεια βρέθηκαν αντιμέτωπες με τις νικήτριες του διπλού αθλήτριες από την Τουρκία Kader Inal–Fatma Nur Yavuz και αποκλείστηκαν με 2-0 και έτσι έμειναν στην 5η θέση.

Από την Πέμπτη 30/4/2015 ρίχνεται στην μάχη και δοκιμάζει τις δυνάμεις της και στο HELLAS INTERNATIONAL στην  κατηγορία Ανδρών – Γυναικών που πραγματοποιείται και πάλι στο Σιδηρόκαστρο.

Σ’ αυτό το σημείο το Διοικητικό Συμβούλιο , ο Προπονητής και οι γονείς της αθλήτριας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν δημόσια τον Πρόεδρο του αθλητικού σωματείου  ΑΕΛ Κο Καφρίτσα Νίκο για την κάλυψη μέρους των εξόδων της αθλήτριας για την συμμετοχή της στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα . Ευχόμαστε ολόψυχα προσωπική υγεία και ευτυχία στον ίδιο και στην οικογένειά του όπως επίσης και την ευχή η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ που αγωνίζεται στη Α2 Εθνική κατηγορία να εκπληρώσει κάθε στόχο της .

Με τιμή

Για Το Δ.Σ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΛΕΝΗ                        ΑΓΝΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ