Λ. Υπερήφανος: Αναγκαία η νομοθετική ρύθμιση για τα αποθεματικά

Κοινοποίηση στα Social Media

Κοινή συνισταμένη αποτέλεσε “το αρνητικό γεγονός ότι δεν προηγήθηκε της ψήφισης της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Π.Ν.Π.) καμιά διαβούλευση της Κυβέρνησης με τους οργανισμούς Α` Βαθμού Αυτοδιοίκησης” στην πρόσφατη συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας

Ωστόσο, όλοι συμφώνησαν ότι τα διαθέσιμα δεν θα έχουν καμία αξία αν η χώρα πτωχεύσει, αν και επανέλαβαν ότι  υπάρχουν πολλά θέματα που θα πρέπει να διευκρινιστούν, γι` αυτό και δεσμεύτηκαν να επανέλθουν επί τους θέματος, μετά την ολοκλήρωση του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΚΕΔΕ που ξεκίνησε χθες στην Χαλκιδική και θα ολοκληρωθεί αύριο 9 Μαΐου.

“Από μέρους μας δεν υπάρχει κανένας ενδοιασμός να βοηθήσουμε το κράτος. Ποιος είναι αυτός που θέλει να καταστραφεί η χώρα μας; Όμως, πρέπει να παραδεχθούμε πως δεν υπήρξε νωρίτερα συνεργασία ανάμεσα στους Δήμους και την κυβέρνηση, προκειμένου έγκαιρα να βρούμε κοινή λύση. Εάν δώσουμε, όμως, τα χρήματα που υπάρχουν στους Δήμους, δεν θα μπορέσουμε να λειτουργήσουμε”, δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΕΔ και συμπλήρωσε: “Γι` αυτό ζητούμε τη νομοθετική ρύθμιση, για να είμαστε όλοι εξασφαλισμένοι ώστε να  μπορούμε και εμείς να καλύψουμε τις λειτουργικές μας ανάγκες”.