Διαγωνισμός για την ανάδειξη της καλύτερης βεράντας

Κοινοποίηση στα Social Media

Ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με τον Τομέα Αγροτικών Κατασκευών και  Γεωργικής Μηχανολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Εργαστηριακό Κέντρο Λιβαδειάς (πρώην Σ.Ε.Κ.) διοργανώνουν διαγωνισμό για την ανάδειξη της καλύτερης βεράντας ή  αυλής σπιτιού με τίτλο «Χρώματα και Αρώματα στη Γειτονιά».

Βασικός στόχος του διαγωνισμού είναι η ευαισθητοποίηση και η ενεργός συμμετοχή όσο τo δυνατόν περισσοτέρων νέων συμπολιτών μας σε θέματα πρασίνου και περιβάλλοντος σε μια προσπάθεια για να δημιουργήσουμε μια πιο πράσινη και όμορφη Λιβαδειά.

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι πολίτες, οι οποίοι μπορούν να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικό σεμινάριο 5 ωρών που θα πραγματοποιηθεί στο Εργαστηριακό Κέντρο Λιβαδειάς κατά το χρονικό διάστημα 1-15 Μαΐου 2015 (πληρ. Υπεύθυνοι προγράμματος Δρ. Κων/νος Καλοβρέκτης, και κ. Κιάφας Γεώργιος τηλ.: 22610-87887).

Η περίοδος δράσης θα ξεκινήσει την Τετάρτη 28 Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι το Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015, ενώ κριτική επιτροπή από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Εργαστηριακό Κέντρο Λιβαδειάς  θα αξιολογήσει τις βεράντες και τις αυλές των συμμετεχόντων κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου. Τα κριτήρια για την ανάδειξη των νικητών είναι περιβαλλοντικά και αισθητικά. Λεπτομέρειες για του συμμετέχοντες θα δοθούν τις επόμενες ημέρες.

Τέλος, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της δράσης και η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί σε ειδική ημερίδα, ενώ οι φωτογραφίες από τις βραβευμένες βεράντες και αυλές θα αναρτηθούν στην είσοδο του Δημαρχείου.