Αναβάλλεται το έκτακτο Δ.Σ. της ΠΕΔ Στερεάς, συνεδριάζει το Δ.Σ. Λιβαδειάς

Κοινοποίηση στα Social Media

Λόγω των κινητοποιήσεων της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα Παρασκευή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Στερεάς.

Πιό συγκεκριμένα στο πλαίσιο της συζήτησης στην αρμόδια Επιτροπή στη Βουλή και την ψήφιση από την Ολομέλεια, της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που αφορά στη μεταφορά ταμειακών διαθεσίμων των Φορέων Γενικής Κυβέρνησης και των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄και Β΄ βαθμού προς επένδυση στην Τράπεζα της Ελλάδος, το Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. , τα ΔΣ των ΠΕΔ και Δήμαρχοι από όλη τη χώρα θα συγκεντρωθούν στη Βουλή, προκειμένου να επιδώσουν στο Προεδρείο της και στους Πολιτικούς Αρχηγούς όλων των κομμάτων σχετικό ψήφισμα καθώς και αναλυτικό υπόμνημα με τις θέσεις τους.

Επίσης για σήμερα έχει αποφασιστεί στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων, οι υπηρεσίες των Δήμων όλης της  χώρας να παραμείνουν συμβολικά κλειστές από τις 12 το μεσημέρι ως τις 3 μ.μ.  το μεσημέρι, με εξαίρεση τις κοινωνικές υπηρεσίες και οι εργαζόμενοι θα παραμείνουν έξω από τα δημοτικά καταστήματα, ως ένδειξη συμπαράστασης και στήριξης στις κινητοποιήσεις της Αυτοδιοίκησης.

Τέλος για σήμερα στις 7 το απόγευμα μετά και από αίτημα της αντιπολίτευσης έχει προγραμματιστεί έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λεβαδέων με μοναδικό θέμα συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.