Νέο Δ.Σ. στο Σωματείο Υπάλληλων ΕΛΤΑ Ν. Βοιωτίας

Κοινοποίηση στα Social Media

Στις 20 Απριλίου 2015 διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέων οργάνων στο Σωματείο Υπαλλήλων ΕΛΤΑ Ν. Βοιωτίας.

Στις αρχαιρεσίες πήραν μέρος δύο ψηφοδέλτια, της ΠΑΣΚΕ και της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ που στηρίχθηκε από τις παρατάξεις ΔΑΚΕ και ΔΑΚ.

Σε σύνολο 71 εγγεγραμμένων ψήφισαν 59. Βρέθηκαν έγκυρα 58 άκυρα -λευκά 1.

Έλαβαν ΠΑΣΚΕ 34 και ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ 24

Πιό συγκεκριμένα η ΠΑΣΚΕ με του 34 ψήφους συγκεντρώνει ποσοστό 59% και εκλέγει 4 άτομα στο Δ.Σ., 1 στην ΠΟΣΤ, 2 στην ΕΕ και 1 στο Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς ενώ η ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ με 41% εκλέγει 3 στο Δ.Σ. και απο 1 στην ΕΕ και το

Από την ΠΑΣΚΕ  για το Δ.Σ. εκλέγονται οι: Χριστίνα Παναγάκου, Κωνσταντίνος Βαρβαάκης, Γιώργος Δελάκος και Γιώργος Τόλιας με αναπληρωματικούς τους Γιώργο Μασοκώστα και Παναγιώτη Σύρο.

Για την Ομοσπονδία και το Εργατικό Κέντρο εξελέγη η Χ. Παναγάκου

Από την ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ για το Δ.Σ. εκλέγονται οι: Περικλής Γιώργας, Μαρία Παπαδημητρίου, και Γιώργος Καλαμπαλίκης ενώ για το ΕΚΛ ο Π. Γεώργας

“Γίνεται πλέον φανερό σε άλλη μία εκλογική διαδικασία Σωματείου Ταχυδρομικών η μεγάλη εμπιστοσύνη που δείχνουν οι συνάδελφοι στην παράταξη της ΠΑΣΚΕ. Άλλη μία αναγνώριση της εμπιστοσύνης που δείχνουν οι συνάδελφοι στη ΠΑΣΚΕ για τη σοβαρότητα και την υπεύθυνη στάση της απέναντι στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως εργαζόμενοι. Άλλη μία πιστοποίηση της αποδοχής των επιλογών και των πρωτοβουλιών της ΠΑΣΚΕ. Τελικά  ναι!  οι εργαζόμενοι έστειλαν το δικό τους μήνυμα στην κάλπη απέναντι στα ”παιχνίδια πάσης φύσεως” στα οποία κάποιοι είναι πρόθυμοι να συμμετάσχουν ή να αναλάβουν ρόλο. Τα αποτελέσματα όντως ήταν μία ιλαροτραγωδία για την συμπαράταξη ΔΑΚΕ και ΔΑΚ”, αναφέρει μεταξύ άλλων ανακοίνωση της ΠΑΣΕ και καταλήγει με ευχές σε όσους εξελέγησαν για “καλούς αγώνες και να δικαιώσουν τους συναδέλφους για την εμπιστοσύνη που τους έδειξαν”.