Α.Σ. Λιβαδειάς: Πρώτο σεμινάριο kick boxing

Κοινοποίηση στα Social Media

Ο Α.Σ. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ  ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ ΤΑΝΓΚ ΣΟΥ ΝΤΟ -Biakis Gym και το  Bodybuilding Passione είναι στην ιδιαίτερα τιμητική και ευτυχή θέση να παρουσιάσουν αποκλειστικό φωτογραφικό  υλικό από το 1ο Σεμινάριο Kick Boxing που οργάνωσε ο Α.Σ. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ ΤΑΝΣΚ ΣΟΥ ΝΤΟ – Biakis Gym .

Επίτιμος Εισηγητής του Σεμιναρίου ο Δάσκαλος των Δασκάλων κ. Γιώργος Μάλλιος.  Το Σεμινάριο διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία στο Κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς  χθες Σάββατο 18/4/2015. Συμμετείχαν πολλοί μαθητές του Α.Σ. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ καθώς επίσης και αντιπροσωπεία μαθητών της Σχολής ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΣΤΑΜΕΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (TAE KWON DO- KICK BOXING BJJ) . Στο τέλος του Σεμιναρίου ο Master Nikos Biakis πρόσφερε τιμητική πλακέτα στον Δάσκαλο Μάλλιο τιμώντας τον για την παρουσία του.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Μέγα Δάσκαλο κ Γιώργο Μάλλιο για την συμβολή του. Δεν έχουμε λόγια να εκφράσουμε τον σεβασμό μας προς το πρόσωπο του και για την προσφορά του στον Σύλλογο μας. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους  τον Δάσκαλο μας Ευάγγελο Αποστόλου της Dragons fight Academy και τον Παναγιώτη Σταμέλο  για τη συμμετοχή μαθητών του στο Σεμινάριο μας.

Α. Σ. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ – BODYBUILDING PASSIONE

mpiakis4

mpiakis3

mpiakis1