Με επιτυχία και φέτος ο ποδηλατικός γύρος Λιβαδειάς

Κοινοποίηση στα Social Media

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, πραγματοποιήθηκε, για έκτη συνεχή χρονιά, την Κυριακή 5 Απριλίου 2015, ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ.

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση και συμμετοχή συμπολιτών μας, όλων των ηλικιών, ξεπερνώντας και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες της Οργανωτικής Επιτροπής.

Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης συνεργάστηκαν ο Δήμος Λεβαδέων, εντάσσοντας τον ποδηλατικό γύρο στις εορταστικές εκδηλώσεις του Πάσχα, ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς (ΑΚΟΛ) η Αγωνιστική Λέσχη Φίλων Αυτοκινήτου Λιβαδειάς (ΑΛΦΑΛ), η Ελληνική Ένωση Έρευνας & Διάσωσης Λιβαδειάς (ΕΕΕΔΛ) και το Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ) Παράρτημα Βοιωτίας.

Και αυτή τη χρονιά, δόθηκε, από την Οργανωτική επιτροπή, το μήνυμα πως το ποδήλατο μπορεί να είναι η λύση στις καθημερινές μας μετακινήσεις, αλλά και μία αποτελεσματική μορφή άθλησης. Εξαρτάται απ’ όλους μας να το κάνουμε πράξη.

Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, αποδείχθηκε υπερπολύτιμη, για μία ακόμη φορά, η βοήθεια πολλών εθελοντών, καθώς επίσης καθοριστική ήταν η παρουσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας και του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς.

Η ποδηλατοδρομία έγινε σε τρεις διαφορετικές διαδρομές, με κριτήριο την ηλικία των συμμετασχόντων.

Τα μικρά παιδιά, μέχρι να ολοκληρώσουν και οι μεγαλύτεροι την προσπάθειά τους, απασχολήθηκαν δημιουργικά, ζωγραφίζοντας πασχαλινές παραστάσεις.

Την τεχνική τους βοήθεια πρόσφεραν, σ’ όσους είχαν πρόβλημα με το ποδήλατό τους, τα μέλη της Ποδηλατικής Ομάδας ALL TERRAIN.

Μετά τον τερματισμό και της τρίτης διαδρομής, δόθηκαν σε όλους όσοι τερμάτισαν, αναμνηστικά διπλώματα.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν :

Το κατάστημα αθλητικών ειδών ΑΓΝΙΑΔΗΣ ΣΠΟΡ

Μεταφορική ΚΟΜΜΑΤΑΣ

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί όλους όσοι με οποιονδήποτε τρόπο βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και ανανεώνει το ραντεβού, με όλους, για το 2016, στον  7ο ποδηλατικό γύρο.

 

Η  ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ

pod2 pod9 pod8 pod7 pod6 pod5 pod4 pod3