Με επιτυχία το Πασχαλινό φιλανθρωπικό Bazaar της ΟΝΝΕΔ στη Λιβαδειά

Κοινοποίηση στα Social Media

Στην Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της εκκλησίας μέσω της “Αρωγής” θα δοθούν τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από το Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Bazaar και την πώληση των λαμπάδων που διοργάνωσε τη Μεγάλη Πέμπτη η Νομαρχιακή Επιτροπή Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Βοιωτίας, υπό την αιγίδα της Τοπικής Οργάνωσης Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Λιβαδειάς, στην Κεντρική πλατεία της πόλης

Επίσης το Μεγάλο Σάββατο το πρωί μέλη της τοπικής οργάνωσης Ο.Ν.ΝΕ.Δ., συνεχίζοντας το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που είχε ξεκινήσει από το 2014 με την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης, τροφίμων, βιβλίων, παιχνιδιών και ρουχισμού στην οικογένεια «Αγία Ταβιθά», ενόψει του Πάσχα προσέφεραν δώρα για τα παιδιά τα οποία διαμένουν εκεί.

“Η νεολαία της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Λιβαδειάς δηλώνει παρούσα ένα χρόνο και πλέον μετά την επαναλειτουργία του τοπικού γραφείου της, ενώ θα συνεχίσει με δράσεις και παρεμβάσεις κινητοποιώντας τους νέους της πόλης, πέρα και πάνω από τις ετικέτες του κέντρου, της δεξιάς και της αριστεράς, με γνώμονα το κοινό καλό να αφουγκράζεται και να αντιμετωπίζει προβλήματα καίρια για την κοινωνία”, αναφέρει σχετική ανακοίνωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Λιβαδειάς.

Παράλληλα η Οργάνωση ευχαριστεί τα μέλη της για την αφιλοκερδή προσφορά των υλικών κατασκευής των λαμπάδων και το κατάστημα «Πρόταση» για την επίσης αφιλοκερδή συνεισφορά στην επιμέλεια και δημιουργία των λαμπάδων, επίσης ευχαριστεί τη Δήμαρχο Γιώτα Πούλου για την παραχώρηση του χώρου στην πλατεία της πόλης, καθώς και όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια για την απρόσκοπτη επίτευξη του σκοπού διοργάνωσης του bazaar.