Τα παιδιά στη Λιβαδειά υψώνουν τείχος ενάντια στη φτώχεια

Κοινοποίηση στα Social Media

Η ευαισθησία και η κινητοποίηση των παιδιών – μαθητών και μαθητριών της Λιβαδειάς- που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου, για συγκέντρωση τροφίμων, συνέβαλε ουσιαστικά στην προσπάθειά κάλυψης των αυξανόμενων αναγκών των συμπολιτών που αδυνατούν να αντεπεξέλθουν ακόμη και στις στοιχειώδεις ανάγκες τους.

“Το μήνυμα ελπίδας, αγάπης, προσφοράς και αισιοδοξίας μετουσιώθηκε σε ύλη. Τα παιδιά απέδειξαν περίτρανα για μια ακόμη φορά,  ότι ενωμένοι και αλληλέγγυοι μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματά μας, δείχνοντας ότι πρώτα και πάνω απ΄ όλα είμαστε άνθρωποι”, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Λεβαδέων.

Όλο το προηγούμενο διάστημα της δράσης συγκεντρώθηκε  μεγάλος όγκος τροφίμων μακράς διάρκειας και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης. Όλες οι σακούλες με τα τρόφιμα και τα άλλα είδη που συγκεντρώθηκαν στα σχολεία μεταφέρθηκαν με ευθύνη του Δήμου στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, όπου διανέμονται σε όσους είχαν ανάγκη  δίνοντάς τους, σε ένα βαθμό, τη δυνατότητα να γιορτάσουν το Πάσχα.

Ο Δήμος Λεβαδέων απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και  όλους  όσοι  ευαισθητοποιήθηκαν  και συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια!