Υπόθεση μαστροπείας σε μπαρ στην Αλίαρτο, κατέγραφαν σε βίντεο τις ερωτικές συνευρέσεις των πελατών

Κοινοποίηση στα Social Media

Μία 46χρονη ιδιοκτήτρια μπαρ, ο 39χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και μία 55χρονη υπάλληλος συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Μεγάλης Τρίτης στην Αλίαρτο Βοιωτίας, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, για υπόθεση μαστροπείας.

Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, αστυνομικός μετέβη στο κατάστημα και, υποδυόμενος τον πελάτη, προσεγγίστηκε από 47χρονη υπάλληλο του μπαρ, η οποία, αφού συνεννοήθηκε για την αμοιβή με τον 39χρονο προσωρινά υπεύθυνο του καταστήματος, οδήγησε τον αστυνομικό σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του μπαρ.Αμεσα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς συνέλαβαν τον 39χρονο προσωρινά υπεύθυνο, καθώς και 55χρονη υπάλληλο, καθώς στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ ναρκωτικά χάπια, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθη και η 46χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος, ενώ διαπιστώθηκε ότι η 47χρονη στερούνταν σχετικής άδειας εργασίας και βιβλιαρίου υγείας.

Σε έρευνα στο κατάστημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 325 ευρώ, 105 πλαστικοποιημένες μάρκες, κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, αποτελούμενο από 7 ψηφιακές κάμερες, οθόνη και κεντρική μονάδα υπολογιστή, που λειτουργούσε ως καταγραφικός μηχανισμός.

Σε βάρος των συλληφθέντων, που οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς, σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση για μαστροπεία, παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Επιπλέον, σε βάρος της 47χρονης υπαλλήλου του καταστήματος σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδόμενων προσώπων.