Μείωση δημοτικών τελών για τις ευπαθείς ομάδες προγραμματίζει ο Δήμος Λεβαδέων

Κοινοποίηση στα Social Media

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μείωση ή απαλλαγή δημοτικών τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού απευθύνει σε ευπαθείς ομάδες ο Δήμος Λεβαδέων.

Ο Δήμος Λεβαδέων σταδιακά όπως είχε ήδη αναφέρει η δήμαρχος Γιώτα Πούλου στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης και συνεχίζοντας την προσπάθεια του για παροχή υπηρεσιών υποστήριξης σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες προχωρά σε συγκεκριμένες δράσεις.

Σε οτι αφορά την μείωση ή απαλλαγή δημοτικών τελών όπως έκανε γνωστό η Αντιδήμαρχος Γιάννα Νταντούμη απευθύνεται σε μεμονωμένα άτομα ή οικογένειες που αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα επιβίωσης (άποροι), Άτομα με Αναπηρία καθώς και σε πολύτεκνους συμπεριλαμβανομένων των τριτέκνων που σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία εξομοιώνονται με πολυτέκνους.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση στο Δήμο Λεβαδέων προκειμένου να ενταχθούν στο μέτρο. Η υποβολή των αιτήσεων ξεκίνησε χθες Μ. Δευτέρα και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 30 Απριλίου στο Δημοτικό Κατάστημα (Σοφοκλέους 15, 1ο όροφος).

Σχετικά με τις προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά για την ένταξη στο παραπάνω μέτρο οι δικαιούχοι μπορούν με βρουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δήμου Λεβαδέων www.livadia.gr ή να επικοινωνήσουν με την κα Γεροκωνσταντή στο τηλέφωνο 22613-50867 και 50807.