ΒUSINESS DAY ΑΡΑΧΩΒΑ

Κοινοποίηση στα Social Media

Ενημερωτική συνάντηση με εκπροσώπους της τοπικής εμπορικής και επιχειρηματικής κοινότητας με στόχο την ενημέρωσή τους σχετικά με τη λειτουργία της νέας ηλεκτρονικής υπηρεσίας yellowday διοργάνωσε την Πέμπτη 26 Μαρτίου στην Αράχωβα η Τράπεζα Πειραιώς.

Η ηλεκτρονική υπηρεσία yellowday αποτελεί τη νέα πρόταση στο χώρο των αγορών, η οποία περιλαμβάνει πολλές προσφορές, στις καλύτερες τιμές, για διάφορα προϊόντα, με την υπηρεσία να είναι διαθέσιμη τόσο στο yellowday.gr  όσο και στο yellowday app.

Η νέα πρόταση στο χώρο των αγορών από τον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς! Η ηλεκτρονική υπηρεσία αγορών yellowday έχει προσφορές για όλους και για ό,τι ψάχνουν, στις καλύτερες τιμές, κάθε μέρα! Οι χρήστες απολαμβάνουν μοναδική εμπειρία πλοήγησης είτε στο yellowday.gr από τον υπολογιστή ή το tablet τους είτε στο yellowday app για κινητά ios & android.

Αγοράζουν και μπορούν να εξαργυρώσουν τα ειδικά εκπτωτικά κουπόνια τους στη στιγμή μέσα από το κινητό, όπου κι αν βρίσκονται και παράλληλα μπορούν να κερδίσουν μοναδικά δώρα και εκπλήξεις! Για τις αγορές τους μπορούν να χρησιμοποιήσουν χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα οποιασδήποτε τράπεζας, ενώ αν χρησιμοποιήσουν κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς, εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή τιμή.