Ενημερωτική εκδήλωση για αγροτικούς συνεταιρισμών επιχειρήσεις για τη σύσταση της «Αγροδιατροφικής Σύμπραξης»

Κοινοποίηση στα Social Media

Ανοικτή εκδήλωση ενημέρωσης των αγροτικών συνεταιρισμών και των επιχειρήσεων του Αγροδιατροφικού Τομέα της Βοιωτίας, διοργανώνει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος οργανώνει στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει για τη σύσταση της «Αγροδιατροφικής Σύμπραξης».

Στον Αγροδιατροφικό τομέα περιλαμβάνονται επιχειρήσεις παραγωγής, μεταποίησης και διανομής αγροτικών προϊόντων και τροφίμων καθώς και οι κλάδοι της Εστίασης και της Φιλοξενίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται μετά το επιτυχημένο στάδιο της ενημέρωσης των θεσμικών φορέων, Δήμων και Επιμελητηρίων, με σειρά εκδηλώσεων στις Πρωτεύουσες των Περιφερειακών Ενοτήτων.

Θέμα της εκδήλωσης όπως ενημερώνουν στο κάλεσμά τους η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά και ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας, είναι η ενημέρωση των αγροτικών συνεταιρισμών και των επιχειρήσεων του Αγροδιατροφικού τομέα για την σπουδαιότητα και τη χρησιμότητα της συμμετοχής τους στο νέο φορέα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει επίσης μια περιγραφή του χαρακτήρα και της μορφής του νέου φορέα, καθώς και της διαδικασίας σύστασης.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Απριλίου  στις 5 το απόγευμα στην

Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητηρίου της Π.Ε. Βοιωτίας.