Στις προεπιλογές η Μαριάνα Γούλα

Κοινοποίηση στα Social Media
Άλλη μία επιτυχία εκτός συνόρων της Βοιωτίας είχαμε για την ακαδημία ποδοσφαίρου του Γιάννη Χρήστου με την αθλήτρια Γούλα Μαριάννα να καλείται στις προεπιλογές εθνικών ομάδων κορασίδων σήμερα και για τρεις ημέρες.
Η Γούλα Μαριάννα είναι γεννημένη το 1999 και πήγε πριν 3,5 χρόνια στην Ακαδημία του Γιάννη Χρήστου από την ομάδα του Πανγεωργικού.
Μετά από σκληρή δουλειά, όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας προπονητή τον Χρήστο Σκαλτσά φέτος τον Ιανουάριο μεταγγράφηκε στην Ελπίδες Καρδίτσας που αγωνίζονται στην Α’ Εθνική κατηγορία γυναικών.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπεύθυνο της ακαδημία κ. Χρήστου ενώ πρώτα ευχαρίστησε τον προπονητή της Μαριάννας κ. Τάκη Κουτσονάσιο για την εμπιστομύνη που δείχνει στην ακαδημία του συνέχισε λέγοντας:
«Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στη Μαριάννα, στο νέο της ξεκίνημα στην ομάδα Ελπίδας Καρδίτσας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς της Μαριάννας για την στήριξη που έδειξαν και συνεχίζουν να δείχνουν τόσο στην κόρη τους όσο και στην ακαδημία μας.
Τέτοια παραδείγματα συνεργασίας και εμπιστοσύνης μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε αυτό το όμορφο έργο που έχουμε αναλάβει με όλους τους συνεργάτες μου.
Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια τόσο στον προπονητή της Μαριάννας, Χρήστο Σκαλτσά όσο και στον γενικό γραμματέα της ομάδας που τυγχάνει να είναι γυναίκα για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδος κα Βάνα Μπακαλάκου για την εξέλιξη της Μαριάννας.
Επίσης να ευχαριστήσουμε τον παλιό προπονητή της ομάδας μας Παναγιώτη Κουτή, ο οποίος μας έφερε σε επαφή με την νέα ομάδας της Μαριάννας»
Δηλώσεις του προπονητή  κ. Χρήστου Σκαλτσά:
«Ευχαριστώ τη Μαριάννα και τους γονείς της για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου και μέσα από πολύ δουλειά καταφέραμε να ανέβουμε ένα σκαλοπάτι.
Της εύχομαι κάθε επιτυχία, καλή πορεία στη νέα της ομάδα και θα είμαι δίπλα της όποτε με χρειαστεί γιατί το αξίζει».